FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Pažnja trgovci: Oslobodite zabavu uz MegaBlow Bubble Blaster!

od 1,80 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 20,99 €

Prema dogovoru
2,02 € od 1 do 499 komada
1,87 € od 500 do 999 komada
1,80 € od 1000 do 4100 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
50 komada
Dostupna količina
4100 komada
Država
Slovenija
Robna grupa
Nova  
Brendovi
stock
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije Aktualne ponude trgovca
Opis ponude

STOCK AVALIBLE :
Crni 2469kom
Zlato 849kom
Camo 868kom

Predstavljamo MegaBlow Bubble Blaster - beskrajni mjehurići za beskrajnu radost!

Zašto biste trebali razmisliti o skladištenju MegaBlow Bubble Blastera u svojoj trgovini?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster dizajniran je za puhanje kontinuirane mećave mjehurića, pretvarajući svako vrijeme igranja u čarobno i divno iskustvo. Gledajte kako se i djeca i odrasli gube u očaravajućem svijetu mjehurića.

Zabava za sve uzraste: Ovaj svestrani blaster mjehurića pruža beskrajnu zabavu i djeci i odraslima. Bilo da se radi o dječjoj zabavi, obiteljskom okupljanju ili samo sunčanom danu u parku, savršen je dodatak za sve prigode.

Izdržljiv dizajn: Izrađen od visokokvalitetnog ABS-a, ovaj blaster mjehurića izgrađen je da izdrži sate pjenušavog uzbuđenja. S osam mlaznica stvara neograničen broj mjehurića za neprekidnu zabavu.

Multifunkcionalni: Nije samo za mjehuriće! Koristite ga kao blaster mjehurića ili ventilator za hlađenje u vrućim ljetnim danima. Vrlo je jednostavan za rukovanje - samo instalirajte baterije i spremni ste za rad.

Ekskluzivna ponuda za trgovce na malo:

Podignite kolekciju svoje trgovine uz MegaBlow Bubble Blaster, dostupan po primamljivoj cijeni od 2,02 EUR po jedinici prilikom naručivanja između 50 i 499 jedinica.

Proširite svoj asortiman proizvoda i udovoljite ljubiteljima mjehurića s posebnom cijenom od 1,87 EUR po jedinici prilikom naručivanja između 500 i 999 jedinica. Ovaj svestrani blaster obećava beskrajnu zabavu za sve.

Ne propustite našu ekskluzivnu ponudu po cijeni od samo 1,80 EUR po jedinici prilikom naručivanja od 1000 do 4100 jedinica. Opskrbite se ovom uzbudljivom igračkom kako biste zadovoljili potražnju pjenušavih proslava i sunčanih dana.

Puhati svoju prodaju kroz krov s MegaBlow Bubble Blaster:

Dodajte eksploziju mjehurića u kolekciju svoje trgovine uz MegaBlow Bubble Blaster. Njegovo kontinuirano djelovanje mjehurića, trajnost i višenamjenski dizajn čine ga nezaobilaznim za sve prigode. Obratite nam se danas kako biste osigurali svoj inventar ovog zabavnog blastera mjehurića i ponudili svojim kupcima beskrajan izvor radosti.

Zalihe su ograničene, pa djelujte sada kako biste doveli MegaBlow Bubble Blaster u svoju trgovinu i svaki dan učinili pjenušavom proslavom.

Oslobodite zabavu uz MegaBlow Bubble Blaster! Ova uzbudljiva igračka stvara kontinuiranu mećavu mjehurića, što je čini savršenom i za djecu i za odrasle. Izrađen od izdržljivog ABS-a s osam mlaznica, obećava beskrajnu zabavu. Osim toga, udvostručuje se kao obožavatelj kako biste bili hladni u vrućim ljetnim danima. Uz posebne cijene za trgovce, sada je savršeno vrijeme za dodavanje MegaBlow Bubble Blastera u kolekciju vaše trgovine. Ne propustite ovu priliku da povećate prodaju i donesete radost svojim kupcima. Djelujte brzo kako biste osigurali svoj inventar i svaki dan učinili pjenušavom proslavom!



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.