FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
15 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Istražite naš izbor autentičnih Dell prijenosnih punjača dizajniranih da zadovolje različite potrebe za energijom. Naša linija uključuje punjače s različitim vrstama konektora, uključujući standardne opcije 4,5 x 3,0 mm i veće opcije 7,4 x 5,0 mm kako bi se osigurala kompatibilnost sa širokim rasponom Dell modela prijenosnih računala.

Svaki punjač izrađen je tako da odgovara različitim zahtjevima snage, pružajući opcije kao što su 65W, 90W, 130W, 180W i robusni 240W za zadatke koji zahtijevaju veću snagu. Raspon ulaznog napona od 100 - 240V čini ove punjače svestranima za globalnu uporabu, pridržavajući se različitih standarda snage.

Imajte na umu da kabeli za napajanje nisu uključeni u ove punjače. Međutim, svaki punjač dolazi s 12-mjesečnim jamstvom, osiguravajući pouzdanost i zadovoljstvo kupaca. Osim toga, nudimo detaljan popis spreman za preuzimanje kako bismo vam pomogli u postupku odabira.

Ova ponuda usmjerena je na zadovoljavanje potreba tvrtki koje se žele opskrbiti kvalitetnim Dell punjačima za prijenosna računala. Bez obzira ažurirate li postojeći inventar ili razmatrate nove dodatke, naša opsežna kolekcija punjača dostupna je za veleprodajnu kupnju.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.