FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Oriflame parfem krema za tijelo Giordani Gold Essenza

3,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
20 komada
Dostupna količina
50 komada
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Luksuzna, hidratantna krema za tijelo mirisna sa svijetlim, cvjetnim i drvenim mirisom Giordani Gold Essenza. Visoka koncentracija mirisa. Savršeno se usklađuje s parfemima.

Giordani Gold Essenza luksuzna je mirisna krema za tijelo koja pruža intenzivnu hidrataciju i ostavlja kožu svilenkasto mekom. Njegov svijetli, cvjetno-drveni miris visoke koncentracije savršeno se usklađuje s parfemima, dajući vašem tijelu suptilnu i elegantnu aromu. Krema savršeno vlaži kožu, osiguravajući njezinu glatkoću i elastičnost.

Giordani Gold Essenza savršen je izbor za ljubitelje luksuza i elegancije. Sadrži visokokvalitetne sastojke koji njeguju i obnavljaju kožu, dajući joj zdrav i blistav izgled. Priuštite si trenutak opuštanja i uronite u aromatični užitak koji nudi Giordani Gold Essenza.

Giordani Gold Essenza krema za tijelo nije samo proizvod za njegu, već i jedinstveni dodatak vašoj parfemskoj kolekciji. Pružite svojoj koži hidrataciju i prekrasan miris koji traje tijekom dana. Zatvorite oči i osjetite kako suptilne cvjetne i drvene note obavijaju vaše tijelo, dodajući eleganciju i jedinstvenost.

Ponuđena Giordani Gold Essenza krema za tijelo luksuzni je proizvod koji je idealan za ljude željne visokokvalitetne kozmetike. Naručite ga već danas i uživajte u prekrasnom mirisu i hidratiziranoj koži.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.