FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
19 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Orbitalna brusilica Einhell RT-OS 30 NOVO s jamstvom RRP 49€

25,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
50 komada
Država
Njemačka
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Einhell
Zadnje ažurirano
prije 1 godinu

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Novi posebni artikl s jednogodišnjim zakonskim jamstvom proizvođača

Snažan motor i veliki promjer oscilnog kruga jamče visoku brzinu uklanjanja. S brzom elektronikom i time savršeno podesivim različitim materijalima.
Integrirano usisavanje prašine i kutija za prikupljanje prašine za čisti rad. Brusni papir se po želji može pričvrstiti sa ili bez prianjanja čičaka.
Snaga: 300 vata; Površina brušenja 227 x 115 mm; veličina brusnog lima: 115 x 280 mm (115 x 227 s čičkom); Vibracije elektronički podesive: 14.000 min-1 - 22.000 min-1

Proizvod
Orbitalna brusilica RT-OS 30 kvalitetan je, snažan i kompaktan alat za najviše stručne zahtjeve pri brušenju velikih drvenih, plastičnih i metalnih površina. Njegova elektronika za kontrolu brzine osigurava precizno odmjerene performanse za površinsku obradu specifičnu za materijal. Zbog ergonomskog dizajna s mekim prianjanjem i dodatnom ručkom, orbitalna brusilica savršeno se uklapa u ruku i može se precizno voditi kako bi se postigli optimalni rezultati brušenja. Uz stezni uređaj i prianjanje čičak, robusna aluminijska brusna ploča RT-OS 30 nudi besplatan izbor abraziva. Također osigurava dobar prijenos snage i prigušuje vibracije, omogućujući brusilici da pruži još bolje rezultate brušenja. Brusni papir može se promijeniti u sekundi i leži bez bora na brusnoj ploči. Pomoću adaptera za usisavanje prašine može se zamijeniti usisavačem kako bi se izravno izvukla brusna prašina - tako da zrak ostane čist, a brusni papir oštar. Nakon obavljenog posla, kabel za rane može se popraviti kabelskom kopčom, tako da se orbitalna brusilica uredno odloži u tren oka. RT-OS 30 opremljen je brusnim papirom tako da radovi mogu početi odmah.
Preostale dionice isključene su iz burze i povrata



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.