FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Oklopno kućište Alogy Stand Ring kućište zaštitnog telefonskog kućišta za Mag

7,61 € /komad cijena bez PDV
NARUČUJEM

Status
Arhivirani oglas!
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Kontakt Nazovi

Oklopno kućište Alogy Stand Ring kućište zaštitnog telefonskog kućišta za Mag - opis

Alogy MagSafe Stand Case Opis proizvoda + Istaknuto

Najvažnije stavke proizvoda: Marka: Alogy Model: MagSafe Stand Case posvećen: Apple iPhone 14 Pro Max Kompatibilnost leća: Leće ne prelaze (širina/duljina / dijagonala): 75 x 158 x 167 mm Materijal: Poliuretan (okvir) + polikarbonat (leđa) + magnet Kompatibilan s: Qi punjačima i MagSafe priborom Dizajn: jednodijelni, relativno tanki i lagani Zaštitni rub: štiti zaslon i kameru Zračni jastuci: u kutovima Gumbi: Aktivna zaštita Bez otisaka prstiju: Anti-Fingerprint Finish: Frosted back effect - proziran, mat Otkrijte svoj unutarnji ekološki osviješteni Eco Small paket Potpuno štiti od ogrebotina i oštećenja Instalacija je jednostavna i bez muke Ojačani kutovi učinkovito apsorbiraju udar
Visokokvalitetno kućište Alogy MagSafe izrađeno je od visokokvalitetnog polikarbonata i poliuretana koji sigurno okružuju telefon i njegov objektiv. Fleksibilni poliuretan koji se koristi u proizvodnji poklopca savršeno se prianja bez značajnog povećanja dimenzija uređaja. Kućište je obogaćeno efektom smrzavanja na stražnjoj strani kućišta, zahvaljujući kojem se ne stvaraju ružni otisci prstiju. Prozirna, mat završna obrada savršeno se usklađuje s dizajnom telefona.
Kompatibilno s MagSafeom, kućište ima ugrađeni magnet na stražnjoj strani, što ga čini kompatibilnim s punjačima i magnetskim dodacima kao što su držač, punjač automobila. Kompatibilan s MagSafe bežičnim punjačem, osigurajte brzo i jednostavno punjenje!
Stand Case Kućište telefona marke Alogy ima magnetski prsten koji se, kada se rasklopi, može koristiti i kao postolje. Funkcija Stand Case omogućuje vam udobno pregledavanje sadržaja pametnog telefona, gledanje filmova ili vođenje videokonferencija.
Savršena zaštita u svakom trenutku! Alogy MagCase pruža najbolju zaštitu od oštećenja i prljavštine. Njegov dizajn je ojačan , tako da savršeno štiti naš telefon. Gumbi su zaštićeni posebnim poklopcima, zahvaljujući kojima prašina i prljavština neće ući na ta mjesta.
Zaštitni rubovi Kućište osigurava izbočene zaštitne rubove iznad zaslona uređaja i njegovih kamera. Zahvaljujući ovom rješenju, više ne moramo brinuti o najosjetljivijim elementima našeg pametnog telefona!
Jedinstveni dizajn protiv otiska prsta - stražnja strana kućišta izrađena je na takav način da ružni otisci prstiju više nisu problem. Anti-Scratch - ogrebotine uzrokovane telefonom koji dolazi u kontakt s ključevima i drugim predmetima su eliminirane! Anti-mrlja - matirana struktura kućišta čini prljavštinu ne previše vidljivom i omogućit će vam da je lako očistite.
Eko mali paket Ambalažu za naše proizvode dizajnirali smo tako da štedi prostor! Otkrijte svoju brigu za okoliš. Odaberite male pakete!


Načini plaćanja

  • Bankovni transfer
  • Gotovina
  • Online plaćanja
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Načini pošiljke

  • Pošiljka unutar države
  • Međunarodna pošiljka

Druge ponude veletrgovine

Druge ponude u ovoj kategoriji

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.