WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Microsoft Lumia 820/830 Pametni telefon 5-inčni, 16 GB prostora za pohranu, Windows 8.1

od 25,00 € /komad cijena bez PDV
27,00 € od 100 do 100 komada
25,00 € od 200 do 200 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100 komada
Dostupna količina
200 komada
Država
Njemačka
Robna grupa
Rabljena  
Brendovi
Microsoft - Nokia - europe - Roba
Zadnje ažurirano
prije 11 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Nokia Lumia 830
Brzi pametni telefon sa servisom OneDrive
Zahvaljujući super brzom LTE podatkovnom turbo uređaju, mobilni internet s Nokijom Lumia 830 možete doživjeti na potpuno nov i iznimno brz način. Čak ni najzahtjevnije aplikacije više nisu problem s procesorom od 1,2 GHz i 1 GB RAM-a i doživjet ćete jedinstveno iskustvo pametnog telefona koje više ne želite propustiti.
Uz pohranu u oblaku od 15 GB na servisu OneDrive više se ništa ne gubi. Možete jednostavno spremiti sve svoje fotografije, pjesme i dokumente i pristupiti im s bilo kojeg mjesta. Sav sadržaj na računu za OneDrive privatan je i zajednički će se koristiti samo kada to želite. To znači da sve možete podijeliti sa svojim prijateljima i obitelji i učiniti ga dostupnim svima.
Najbolji na prvi pogled
• procesor od 1,2 GHz
• 1 GB RAM-a
• PureView kamera od 10 MP
• Operacijski sustav Windows Phone 8.1
• Na raspolaganju je zamjenjivi poklopac

Vaše omiljene aplikacije uvijek s vama
Osim WhatsAppa, Facebooka i Skypea, mnoge druge praktične i zabavne aplikacije spremne su za upotrebu na vašoj Lumiji 830. Premostite duga vremena čekanja s novim igrama ili upotrijebite našu navigaciju Here Drive Plus kako biste pouzdano i bez zaobilaznih putova došli do željenog odredišta. Od aplikacija za fotografije, vijesti i vremena do aplikacija za fitness i prehranu, Windows trgovina omogućuje vam odabir osobnih favorita u više od 350 000 aplikacija, a svakim danom dodaje se sve više.

Office za sve
Microsoft Office unaprijed je instaliran na uređaju Lumia 830 da biste u bilo kojem trenutku mogli brzo i jednostavno uređivati sve važne dokumente programa Word, Excel ili PowerPoint i pristupati im u bilo kojem trenutku. Kod kuće ili u uredu možete jednostavno nastaviti raditi na prijenosnom računalu, računalu ili tabletu. To je čista fleksibilnost. Odmah nabavite cjelokupno sučelje sustava Office.

Slike koje nadahnjuju
Uz Nokia Lumia 830 ne samo da imate pristup sjajnim aplikacijama za fotografije poput Nokia Creative Studio, već imate i dobar hardver na brodu. 10-megapikselna PureView kamera s optikom tvrtke Zeiss snima fotografije oštre britve koje vam omogućuju snimanje lijepih trenutaka dana. Lumia također nudi mnogo različitih programa za uređivanje kako bi vaše snimke postale iskustvo.

Sučelje sa sustavom Windows Phone 8.1
S novom verzijom sustava Windows Phone 8.1 sada možete koristiti pametni telefon jednako lako kao prijenosno računalo ili računalo kod kuće i brzo razmjenjivati datoteke između svih svojih uređaja. Zahvaljujući jasnim pločicama uživo, uvijek imate pregled i odmah vidite kada vaši prijatelji nešto dijele. Osim toga, pločice možete prilagoditi prema svom stilu.
I najbolje od svega: S operativnim sustavom Windows Phone 8.1 imate optimalne uvjete za nadogradnju na Windows 10.
Bankovni prijenos ili Transferwise
Dostava do 100 uređaja 19,99 € širom Njemačke ili 25,00 € širom Europe.
Od 500 uređaja besplatna poštarina / širom Europe.
Uređaji se isporučuju u različitim bojama. Većina robe koristi se B-roba (B i C kvaliteta).
S vremena na vrijeme postoje i novi uređaji koji nikada prije nisu korišteni (A-stock / s folijom).
Uređaji se isporučuju s baterijom i stražnjim poklopcem (stražnji poklopac).
Nova dodatna oprema za uređaje, uključuje kabel za punjenje, utikač za napajanje i slušalice s mikrofonom može se kupiti uz nadoplatu od 4 € po uređaju, to je neuralno novo.
Uređaji s lomom zaslona nisu uključeni.
Ovaj tekst je standardni tekst koji se odnosi na sve naše oglase.
"Uređaji su uključeni/isključeni i testirani na LCD funkcionalnost. Uređaji se isporučuju uključujući bateriju i stražnji poklopac.
Testiranje uključivanja/isključivanja znači da se uređaji provjeravaju kako bi se vidjelo mogu li se uključiti. Osim toga, LCD je testiran.

Fotografije Ilustrativno ne jamče da je stanje isto što se vidi na fotografijama ili da je uključeno u post koji dobijete.
Vrijeme isporuke nakon primitka uplate isporučujemo robu, vama, vrijeme isporuke 1-5 dana, ovisno o tome gdje se nalazite.
Dobit ćete broj za dostavu, paket možete pratiti na Internetu.
Isporučujemo s DHL-om, DPD-om, GLS-om, UPS-om, Hermesom i drugima, ovisno o tome što nudi najbolja cijena.
Testiranje uključivanja/isključivanja znači da se uređaji provjeravaju kako bi se vidjelo mogu li se uključiti. Osim toga, LCD je testiran.
Ako na zalihi postoji zaliha jednog uređaja, koji više nije potpuni broj, dobivate uređaje iste cjenovne klase ili 2 uređaja sljedećeg raspona cijena (2 = 1).
S vremena na vrijeme postoje uređaji na kojima baterija više nije najbolja ili nastaje samo djelomično punjenje.
S više od 150.000 uređaja to se može dogoditi.
Uređaji su uključeni/isključeni i testirani na LCD funkcionalnost. Uređaji se isporučuju uključujući bateriju i stražnji poklopac.

Baterije su potrošni materijal, čak ih i proizvođači samo ograničavaju



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.