FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
15 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Opis proizvoda za mat kućište od 3 mk + isticanja

Istaknute stavke proizvoda: Marka: Serija 3mk: Mat kućište Vrsta proizvoda: Zaštitno kućište Posvećeno: Samsung Galaxy S21 Materijal: TPU Kompatibilan s lećama do: 147 x 68 x 159 mm (duljina / širina) Tehnologija: Apsorber125™ Premaz protiv otiska prsta i protiv promjene boje Apsorbira utjecaj Podignuti rubovi - zaštitite zaslon i kameru Precizno prianjanje Štiti od ogrebotina Fleksibilan materijal - jednostavan za sastavljanje i rastavljanje Pakirano u originalnu kutiju proizvođača
Visokokvalitetno kućište serije Matt Case od 3mk visokokvalitetno je kućište savršeno prilagođeno Samsung Galaxy S21 . Kućište je izuzetno izdržljivo i štiti naš uređaj od prljavštine i udaraca. Visokokvalitetni materijali savršeno će zaštititi naš telefon od ogrebotina. Matt Case od 3mk je izvrsna, mat zaštita i za stražnju i za bočnu stranu našeg telefona. Premaz kućišta otporan je na: ogrebotine, promjenu boje, otiske prstiju.
Zaštita uređaja Zaštitno kućište telefona renomirane tvrtke 3mk savršeno se podudara s uređajem. Kućište ima tehnologiju Absorber125™. Nakon 26 kapi novog telefona s kućištem visine od 125 cm, nisu pronađena udubljenja, pukotine ili ogrebotine. Dobro se prianja uz vaš Samsung Galaxy S21 i štiti ga od oštećenja. Struktura kućišta od 3 mk otporna je na pucanje, što je posebno korisno tijekom neželjenih padova.
Fleksibilan materijal Kućište je izrađeno od najkvalitetnijih materijala. Cijela stvar je napravljena od fleksibilnog TPU-a. Kućište ima ugodne na dodirne rubove, koji povećavaju udobnost tijekom uporabe. Osim toga, kućište je opremljeno nježnim zaštitnim rubom koji strši iznad razine stražnje kamere i prednjeg zaslona.
Udobnost korištenja Fleksibilan, mat materijal koji se koristi u 3mk Matt Case savršeno prianja uz telefon. Premaz koji se koristi na njemu sprječava da nam pametni telefon isklizne iz ruke, što utječe na udobnost svakodnevnog korištenja telefona. Gumbi izrađeni u obliku EasyClicka, odnosno s implementiranim poklopcima, štite od ulaska prljavštine i pružaju udobnost korištenja uređaja s montiranim kućištem.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.