FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Madraci MemoryFOAM

66,02 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
200 komada
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
15 dana
SKU:
HH1525603
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

madraci MemoryFoam; Dimenzije: Mali: 200x90 cm, Srednji: 200x140 cm, Veliki: 220X180 cm

Madraci MemoryFoam stoga su vrlo udobni, između ostalog, korištenje oblika viskoelastične pjene. Materijal, razvijen za svemirska putovanja, vrlo dobro reagira na tjelesnu toplinu. Zahvaljujući ovoj pjenastoj jezgri može savršeno preuzeti konture vašeg tijela, što pruža dobro uravnoteženu ergonomsku potporu.

Zbog interakcije između madraca i tjelesne topline osigurano je opuštanje mišića i potpora tijelu. Jezgra madraca osigurava da se točke bolnog tlaka svedu na apsolutni minimum i pružaju odgovarajuću potporu kralježnici, potičući cirkulaciju krvi i protok limfe. Njegova jezgra vratila se u svoj izvorni kao pokreti.

Ovaj proizvod se posebno preporučuje za bolnu kralježnicu (leđa), bolove u mišićima i reumatizam i nesanicu.

Pritisak savršenog tijela prihvaćen i raspodijeljen anatomskim oblikom zahvaljujući madracu i kao odgovor na tjelesnu temperaturu.

Stoga pruža ugodan san i buđenje ujutro u savršenom stanju bez boli.

Prednosti:

Antibakterijski
Otpornost na grinje i trajnost ne gube oblik smanjuju bolne točke pritiska Poboljšava cirkulaciju krvi i protok limfe osigurava pravilnu potporu leđima Relax mišići Pomozite hrkanje, poremećaje spavanja i glavobolje s perivim

Posebno je dizajniran da pomogne opustiti mišiće. Njegov oblik najbolje odgovara anatomiji kralježnice stavljajući ga u ravnu liniju podržavajući tijelo tijekom spavanja. Ponudite ugodan san tijekom noći i svježe buđenje je zajamčeno. Proizvodi se bez CFC plinova, koji su štetni za zdravlje. Proizvodi se viskoelastična poliuretanska pjena na bazi vode. Ovaj proizvod je higijenski i antialergijski. Poklopac se može prati. Inaktivirajuću pjenu (viskoelastična) razvila je NASA kako bi izdržala pritisak velikih astronauta tijekom polijetanja i slijetanja uglavnom kako bi zaštitila vrat, ramena i kralježnicu. Ovaj jedinstveni materijal, koji se godinama s velikim uspjehom koristi za takve svrhe u medicini, sada se pokreće i kako bi služio potrošačkom tržištu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.