FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
13 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Set uključuje model tradicionalnog vikinškog broda ukrašenog s osam štitova, balista s bacačem blokova, kravu i dva gavrana. Također vam omogućuje da izgradite pokretnu zmiju iz Midgarda za igranje zanimljivih scena.

LJUBITELJI LEGO-a bit će oduševljeni s tri različite igračke iz ovog uzbudljivog Viking seta 3 u 1. Djeca mogu sastaviti vikinški brod i zmiju iz Midgarda, vikinšku kuću sa zmajem i kravom izgrađenom od blokova, kao i fenris vuka i drvo sa skrivenim draguljima. Dok se igrate sa svakim od modela, možete koristiti i četiri vikinške minifigure.

LEGO Creator 3-u-1 setovi daju djeci sve što im je potrebno za neograničenu igru - svaki set omogućuje vam izgradnju tri različite strukture. Svi modeli su detaljni i mogu se rastaviti i obnoviti, tako da zabava nikada ne prestaje. Među mnogim setovima 3 u 1 čekaju ih brodovi, kuće i podmornice.

Tri igračke u jednom setu s Vikinzima – LEGO® Creator 3 u 1 Vikinški brod i Midgard Snake (31132) oduševit će djecu modelima broda, kuće i vuka Fenrisa.
Neograničena igra – djeca mogu birati između tri avanture s Vikinzima. Hoće li se boriti protiv opasne zmije na brodu, izgraditi vikinšku i zmajevu kuću ili će igrati sukob između nordijskog vuka i četvorice Vikinga?
Izuzetno pokretni modeli - midgardska zmija ima pokretnu glavu, rep, tijelo, čeljust i peraje, au slučaju vuka pomični su vrat, čeljust i noge. Zahvaljujući tome, djeca mogu igrati scene u kojima se puno toga događa.
Vikinški brod ukrašen je s osam štitova, a na brodu se nalaze balisti s bacačem opeke, krava izgrađena od blokova i dva gavrana izgrađena od opeke. Vikinška kuća ima uklonjivi krov.
Uključuje četiri naoružane vikinške minifigure za odigravanje priče s brodom, kućom ili vukom.
Vikinški brod visok je oko 27 cm, dug 42 cm i širok 17 cm.
Interaktivne digitalne upute – U aplikaciji LEGO® Upute za izradu djeca mogu zumirati, rotirati i vizualizirati digitalnu verziju modela u nastajanju na svom pametnom telefonu ili tabletu.
LEGO građevni blokovi® zadovoljavaju najviše globalne sigurnosne standarde tako da se svaki put mogu lako odvojiti.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.