FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
19 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Ovaj set za izgradnju i igru savršen je uvod u čudesni svijet superjunaka. Mladi obožavatelji Disney+ serije "Spidey i njegovi nevjerojatni prijatelji" ovdje će pronaći četiri DUPLO figure poznatih likova: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel i Green Goblin. Zajedno s njima, djeca mogu voziti vrtuljak, ispaliti bombe od bundeve, igrati se vodenim topom i letjeti helikopterom opremljenim rotirajućim rotorom. Igranje kreativnih avantura sa superjunacima omogućit će djeci da razviju važne vještine.

Marvel avanture za mlade superjunake - Ljubitelji Disney+ 'Spidey i njegovi nevjerojatni prijatelji' bit će oduševljeni LEGO DUPLO®® Marvel Spider-Manom i prijateljima u zabavnom parku (10963.).
Ovaj zabavni set omogućuje vam izgradnju zabavnog parka i uključuje četiri LEGO® DUPLO® figure iz Marvelovog svemira: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel i Green Goblin.
Mladi superjunaci razvit će svoje vještine dok okreću ferris kotač, ispaljuju zapaljene bombe od bundeve, igraju se vodenim topom, lete helikopterom i doživljavaju kreativne avanture.
Set je visok oko 28 cm, širok 20 cm i dubok 17 cm, a može se obnoviti i kombinirati s drugim LEGO® DUPLO® setovima kako bi genijalna zabava bila još bolja.
Sve LEGO® DUPLO® setove dizajniraju stručnjaci i nude zanimljive priče, atraktivne boje, razne likove i puno detalja, tako da mališane čeka PREKRASAN početak svog životnog puta.
LEGO® DUPLO elementi® zadovoljavaju stroge industrijske standarde. Zahvaljujući tome, mala djeca mogu lako zgrabiti, pridružiti se i odvojiti blokove.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.