FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Lažna kamera odvraća sigurnost vašeg objekta

0,99 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
2000 komada
Dostupna količina
2000 komada
Država
Francuska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 2 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Ova bežična lažna kamera izvrsno je sredstvo za odvraćanje od zaštite vašeg objekta od upada. Svojim realističnim izgledom ostavlja dojam da aktivno prati okolinu, što može odvratiti potencijalne lopove i uljeze.

Ova lažna kamera idealna je za vanjsku upotrebu, zahvaljujući kućištu otpornom na vremenske uvjete. Može se lako montirati na zid ili strop, a njegov kompaktan dizajn čini ga diskretnim. Osim toga, bežični je, što olakšava instalaciju i korištenje.

Imajte na umu da je ova lažna kamera namijenjena veleprodajnoj uporabi. Savršen je za vlasnike nekretnina, upravitelje nekretnina ili zaštitarske tvrtke koji žele povećati sigurnost svojih nekretnina bez ulaganja u stvarne nadzorne kamere. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija o našim veleprodajnim ponudama.

Svakako zaštitite svoju imovinu ovom lažnom lažnom kamerom za odvraćanje. Njegov realističan izgled i jednostavnost instalacije čine ga idealnim izborom za poboljšanje sigurnosti vašeg objekta. Ne dopustite uljezima da dobiju prednost, odlučite se za ovu bežičnu lažnu kameru danas.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.