FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
10 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

L/R/Š 30-35 cm Bijele i druge boje guska primarno perje za fletching strelica ili perje olovka/ventilator Veleprodajne količine

0,20 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 1,00 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1000 komada
Dostupna količina
20000 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
GSF2024
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Nudi bijele i druge boje (ista cijena) primarnog perja guske, idealne za fletching strelica ili izradu pernatih olovaka i ventilatora. Ova prirodna, neuređena pera mjere oko 30-35 cm, ukupne duljine, uključujući korijen od 4-5 cm. Savršeno za ljubitelje kućnog poslovanja, ovo perje može se koristiti za visokokvalitetno fletching bambusa ili drvenih strelica, kao i razne umjetničke primjene poput anđeoskih krila, ukrasa za olovke ili ukrasa šešira.
Mješovite narudžbe su prihvatljive. Ako trebate druge boje, samo mi pošaljite poruku nakon kupnje i samo navedite broj boje i potrebnu količinu.
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda lako možete formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, barem čineći vrijednost konačnog proizvoda 5-10 puta većom.
Vrijeme obrade: 4-5 dana.
Teret se izračunava na temelju težine i obujma, putem poštanskog ekspresnog i zračnog prijevoza. Ako prelazi 20 kilograma, otpremit će se morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što vam je prikladno pratiti na mreži u bilo kojem trenutku. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.