FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Kérastase Densifique Bain Densité Šampon 250ml sofisticirano je i revitalizirajuće rješenje za njegu kose, pažljivo izrađeno kako bi se odgovorilo na specifične potrebe pojedinaca s finom ili stanjnom kosom. Ovaj šampon dio je poznatog asortimana Densifique tvrtke Kérastase, poznatog po svojoj predanosti pružanju učinkovitih rješenja za zabrinutost za gustoću i volumen kose.

Obogaćen naprednim tehnologijama i sastojcima visokih performansi, ovaj šampon dizajniran je za nježno čišćenje i njegu kose, potičući puniji i deblji izgled. Formula djeluje na jačanje svakog pramena iznutra, pomažući poboljšati otpornost i boriti se protiv znakova stanjivanja.

Šampon Bain Densité može se pohvaliti luksuznom teksturom koja se bez napora pjeni, stvarajući iskustvo maženja tijekom svakog pranja. Njegovi pažljivo odabrani sastojci doprinose cjelokupnom zdravlju i vitalnosti kose, ostavljajući je mekšom, glađom i upravljivijom.

Ovaj šampon nije samo učinkovit u promicanju gustoće kose, već pruža i osjetilni užitak svojim ugodnim mirisom koji se zadržava na kosi, pružajući dašak užitka vašoj svakodnevnoj rutini njege kose. Veličina od 250 ml osigurava dugotrajnu uporabu, omogućujući vam da ovaj transformativni proizvod uključite u svoj redoviti režim njege kose.

Ukratko, Kérastase Densifique Bain Densité Shampoo 250ml vrhunsko je rješenje za njegu kose koje kombinira znanstvene inovacije s dozom luksuza. Bilo da se želite boriti protiv stanjivanja kose ili jednostavno poboljšati cjelokupno zdravlje i izgled vaših brava, ovaj šampon je sofisticiran izbor koji daje impresivne rezultate, osiguravajući da vaša kosa izgleda i osjeća se najbolje.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.