FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Kegel paket za obuku

20,06 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Tu
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Ovaj Kegel paket za obuku može se koristiti s mobilnom aplikacijom, podacima o tlaku i vodičima za obuku u stvarnom vremenu. (Trening +Vibriranje)

Izrađen je od svilenkastog silikona, u pravoj veličini za puštanje bez dodatnog pritiska i prave veličine za trening mišića dna zdjelice.

U ovom paketu nalazi se pametni Kegel Ball, koji se može povezati s APP-om. Podaci o treningu prikazat će se izravno na telefonu, tako da možete znati bolje o zdravlju mišića dna zdjelice. APP može podržavati 9 jezika, engleski, ruski, japanski, njemački, francuski, španjolski, talijanski, portugalski i kineski. Također, može se koristiti kao vibrator. Pin hole USB punjiv, stvar sama po sebi je sve vodootporan dizajn.

Uz pametnu Kegelovu kuglu, tu je i uređaj za rehabilitaciju mišića dna zdjelice. S 4 različite kuglice, svaka s različitom bojom i težinom, čini trening znanstvenijim. Možete zamijeniti lopte zbog svoje situacije, kako biste dobili bolji trening. 4 lopte ne mogu vibrirati, to je samo za trening.

Nadamo se da može olakšati seks ženama. Nikad nije sramota, to je POTREBA.

Mi smo izvorna tvornica svih tih proizvoda. MOQ može biti fleksibilan ovisi o situaciji. Slobodno se obratite ako vam je potrebno više informacija.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.