FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
8 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

M Desk Organizator za kabele, Alogy Strips Opis proizvoda + ključne značajke

Izdvajamo proizvod: Marka: Alogija Vrsta proizvoda: Organizator / kabelska kutija, trake Boja: crna Dimenzije kutije (duljina / širina / visina): 31 x 13 x 12,5 cm Materijal: polumat PVC Zatvaranje: dodatak kojim se djeci ograničava pristup sadržaju organizatora Namjena: kabeli, produžni kabeli, trake, napajanja, punjači, mala elektronika itd. Savršeno će se uklopiti na stol, pod ili ladicu - prilagodite ga svojim potrebama! Vrlo jednostavan za upotrebu Izrađen od izdržljivih, fleksibilnih materijala koji su otporni na oštećenja Smanjuje rizik od oštećenja kabela i uređaja
Nema više ružnih kablova na vidljivom mjestu! Nema više neurednih lijevih kabela koji se zapetljaju i skupljaju puno prašine! Alogy Storage Box savršeno je rješenje za organiziranje kabela i uređaja koje svakodnevno koristimo. Posebno dizajnirane rupe za kabele s obje strane kutije omogućit će vam još bolje upravljanje kabelima. Organizator je savršeno rješenje ako u kući ima male djece i kućnih ljubimaca. Pospremanje kabela smanjit će rizik od nezgoda.
Kompaktne dimenzije - mjesto gdje želite! Kompaktne dimenzije spremnika omogućit će vam da ga lako stavite na stol, u ladicu, na pod, ispod stola ili u bilo koji drugi kut sobe, ureda! Dimenzije organizatora: Dužina: 31cm Širina: 13cm Visina: 12.5cm
Sve na jednom mjestu Alogy Storage Box Organizer savršeno je rješenje za svakoga tko koristi više uređaja. Lako može primiti nekoliko produžnih kabela, kabela i uređaja. Savršeno će se uklopiti na bilo koje mjesto kod kuće ili u uredu. Osim toga, može se koristiti kao postolje za okvir ili svjetiljku. Također će dobro funkcionirati na putovanju i omogućit će vam jednostavno organiziranje prostora, npr. u autobusu ili kamperu.
Sve vam je na dohvat ruke! Pogledajte ostale naše ponude i odaberite potrebnu dodatnu opremu za vas. Pamtiti! Možete pronaći brojne dodatke kao što su: kaljeno staklo, držači, punjači za automobile, FM odašiljači, kabeli ili slušalice.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.