FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Joyroom bežični punjač za Apple Watch sve serije s kabelom tipa C 1,2m

6,38 € /komad cijena bez PDV
NARUČUJEM
Ponuda uskoro ističe
Požurite, ponuda ističe danas. Nemojte se ustručavati da ne propustite priliku!

Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Slovačka
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Kontakt Nazovi

Joyroom bežični punjač za Apple Watch sve serije s kabelom tipa C 1,2m - opis

Uronite u modernu udobnost uz induktivni kabel punjača Joyroom, savršeno kompatibilan sa svim uređajima serije iWatch. Naš S-IW011, u elegantnoj bijeloj završnoj obradi, nije samo običan kabel - pravi je suputnik za vaš Apple Watch, osiguravajući pouzdano i učinkovito punjenje. Otkrijte jedinstvene značajke ovog proizvoda koje će korištenje Apple Watcha učiniti još ugodnijim.
Najvažnije prednosti Joyroom kabela s induktivnim punjačem:

Brzo i bežično punjenje . S induktivnim punjačem S-IW011 zaboravite na kabele i problematične veze. Samo stavite Apple Watch na punjač i postupak punjenja započet će odmah.
Izdržljiva konstrukcija . Izrađen od visokokvalitetne aluminijske legure, ABS-a i pletenog najlonskog omotača, naš kabel nije samo estetski ugodan, već i izdržljiv, štiteći od trošenja i oštećenja.
USB- C kompatibilnost . Korištenje modernog USB-C jamči stabilnu i učinkovitu vezu, omogućujući brzo punjenje iz bilo kojeg izvora napajanja 5V 1A.
Velika izlazna snaga . Izlazna snaga od 3,5 W (max) omogućuje brzom i učinkovitom dobivanju energije na Apple Watch uređaju, što vam omogućuje da još duže uživate u njemu.
Elegantan dizajn . Kabel ne samo da ima praktičnu funkciju, već i izgleda elegantno, savršeno odgovara dizajnu Apple Watcha.

Specifikacija:

Vrsta poveznika: USB-C
Ulazna snaga: DC 5V 1A
Izlazna snaga: 3.5W (max)
Materijal: aluminijska legura + ABS + pleteni najlon

Bežično punjenje
Riješite se kabela i tradicionalnih punjača. Joyroom induktivni kabel punjača omogućuje brzo punjenje Apple Watcha bez glomaznih kabela. Samo postavite sat na punjač i postupak će se automatski pokrenuti, besprijekorno isporučujući napajanje.
Izdržljiva konstrukcija
Izrađen od čvrstih materijala, Joyroom kabel je izuzetno izdržljiv. Aluminijska legura, ABS i pleteni najlonski pokrov jamče ne samo elegantan izgled, već i zaštitu od trošenja, osiguravajući dugotrajnu uporabu.
Kompatibilnost s USB-C
Napredni USB-C priključak osigurava ne samo brzo punjenje, već i stabilnu vezu. Bez obzira na izvor napajanja, Joyroom kabel jamči učinkovito punjenje Apple Watch uređaja.
Velika izlazna snaga
S impresivnom izlaznom snagom od 3,5 W (max), naš kabel omogućuje brzo punjenje, čineći Apple Watch spremnim za upotrebu u tren oka. Ne gubite vrijeme na dugoročno punjenje - uz Joyroom ćete uvijek biti spremni za akciju.
Elegantan dizajn
Ne samo funkcionalan, već i elegantan. Joyroom kabel s induktivnim punjačem savršeno se uklapa u dizajn Apple Watcha, dodajući eleganciju i modernost.


Načini plaćanja

  • Bankovni transfer

Načini pošiljke

  • Pošiljka unutar države
  • Međunarodna pošiljka

Druge ponude veletrgovine

Druge ponude u ovoj kategoriji

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.