FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Izolirana boca za prevrtanje vode od nehrđajućeg čelika sa slamom, 16 Oz

13,47 € /komad cijena bez PDV
Prema dogovoru

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
14 komada
Država
Australija
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
6 dana
SKU:
TBK0006
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

ZNAČAJKAMA
>Brand: Brandster
>Color: svijetlo ljubičasta, svijetloplava, svijetlo siva, crna i ružičasta
>Pouzdan poklopac otporan na prolijevanje
>Prilagodi se lako u držačima za šalice za automobile u hladnjaku
>Double-zidna konstrukcija dodaje vrhunsku izolaciju
>Wide otvaranje i tanak dizajn karoserije
>Najviše elegantan spremnik za piće
>Zahvaćena slamnata rupa za lako piće u pokretu

SPECIFIKACIJE
>Materijal: Nehrđajući čelik
>Kapacitiranost: 16 oz (480 ml) , 25 oz (750 ml)
>Keep toplo/hladno 8-10 sati

PAKET UKLJUČUJE
1x Preklopnik od nehrđajućeg čelika otporan na prolijevanje

O PROIZVODU
Brandster izolirani tumbler je vakuumski izolirani preklopnik od nehrđajućeg čelika s dvostrukom konstrukcijom, koji osigurava izolaciju za tople i hladne napitke. Ovaj prevrtač ima poklopac koji se zaključava na mjestu, sprječavajući izlijevanje. Također ima dizajn otporan na prskanje koji sprječava curenje iz bilo kojeg kuta. Brandster izolirani tumbler može koristiti svatko tko treba piti hladne tekućine dugo vremena. To uključuje sportaše, ljude koji ljeti rade na otvorenom i ljude koji rade u vrućim okruženjima tijekom cijele godine. Evo nekoliko pokazivača koji vam mogu pomoći da se odlučite za nevjerojatan prevrtanje.

>Teste brandsterski izolirani tumbler jedan je od najtrajnijih prevrtača od nehrđajućeg čelika. Njegova dvozidna konstrukcija dodaje vrhunsku izolaciju, što održava vaša pića hladnim dugo vremena. U pakiranju ćete dobiti slamu od tumblera i nehrđajućeg čelika.
>Shrđajući čelik, koji se ne progleda i stoga je temperaturnim zrakama teže prodrijeti, potrebno je puno više vremena da se pića zagriju ili ohlade. Osim toga, mnoge boce za vodu od nehrđajućeg čelika izolirane su isključivo u svrhu održavanja pića hladnim do 24 sata.
> Brandster izolirani tumbler izvrstan je proizvod za upotrebu u uredu ili dok ste na cesti. Atraktivan je i praktičan sa svojim elegantnim dizajnom. Ovaj izolirani prevrtač je svestran pa se može koristiti i za tekućine sobne temperature, kao i za tople napitke. Također dolazi s držačem od slame i širokim ustima iz kojih je lako piti.
>Ova je proizvod izrađen s namjerom da ima svestranost koja odgovara svim potrebama. Njihov asortiman proizvoda je izdržljiv i može izdržati različite vremenske uvjete. Vakuumski izolirani, bez BPA-a i otporni na curenje neke su od značajki njihovih proizvoda koje ih čine istinski vrijednima novca potrošenog na njih.
> Brandster izolirani tumbler izvrstan je primjer elegantnog spremnika za piće. Idealan je za sve koji trebaju ostati hidrirani tijekom ljeta ili zime, sa svojim dizajnom od nehrđajućeg čelika i vakuumskim poklopcem koji vaše piće satima održava hladnim. Osim što je ovaj proizvod jednostavan za upotrebu, tako da ga možete koristiti što je prije moguće kada primite narudžbu.

NAPOMENA: Ovaj će predmet biti isporučen iz Australije s australskom ekspresnom dostavnom službom. **Tijekom normalnog rada logističkih/kurirskih usluga (isključujući bilo kakve poremećaje ili zagušenja), rok isporuke je oko 3-6 radnih dana za adrese u većim gradovima, gradovima i urbanim naseljima. Može doći do dodatnog kašnjenja od nekoliko radnih dana za ruralne adrese.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.