FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
25 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude


Osim 2MP 1080p High Definition, FULL HD, kamera uključuje i podršku za Wi-Fi bežičnu tehnologiju, tako da se možete jednostavno i brzo povezati s kamerom bilo gdje putem Interneta ili mobilnog uređaja. Slika je jasna i blizu stvarne scene. Napredna video kompresija.

Detekcija pokreta Kamera podržava detekciju pokreta u više područja, omogućujući uistinu učinkovito praćenje. Ako se otkrije kretanje, kamera šalje obavijest i snima videozapis na mikro SD karticu s ugrađenim utorom na kameri (podrška za mikro SD karticu do 128 GB). Za razliku od tradicionalne web kamere, ova IP kamera je samostalan sustav koji, bez potrebe za povezivanjem s računalom, može prenositi i snimati visokokvalitetnu sliku na memorijsku karticu, a istovremeno vam omogućuje nadzor i kontrolu kamere. aplikacija za iPhone, iPad ili Android uređaje.

Videozapis se snima brzinom od 25 sličica u sekundi, tako da je snimanje potpuno glatko.

Noćni vid

Ova IP kamera ima jedinstveni noćni vid s automatskim podešavanjem svjetline. WiFi IP kamera uključuje IR LED pozadinsko osvjetljenje, koje omogućuje kontinuirano praćenje čak i noću. Pri slabom osvjetljenju infracrveno osvjetljenje scene automatski se aktivira s dometom do 30 metara.

Glavna funkcija:
2.0 MPx FULL HD vanjska WiFi IP kameraWiFi veza za jednostavno postavljanje i napredne mogućnosti upravljanja / Bežični WiFi modul kompatibilan sa standardom 802.11 b/g/n. /FULL HD video visoke razlučivosti za oštre detalje i bolju jasnoćuJednostavno i brzo postavljanje i upravljanje vanjskom IP kamerom putem aplikacije (za mobilne telefone i multimedijske uređaje s Apple iPhone ili Android operativnim sustavom). Nadzor putem računala. Detaljno Full HD snimanje (1920 × 1080p)Široki kut snimanja (85 °)Mogućnost snimanja i gledanja videozapisa na mrežiNight način rada s infracrvenim LED diodama i mehaničkim ICR filtrom. IR LED za noćno osvjetljenje s udaljenosti do 30 metara. Pratite događaje otkrivanja pokreta s mogućnošću slanja e-pošte. Bogate opcije za postavke slike i druge funkcije kamere. Otporan na prskanje i prašinu s IP66 ocjenom. Jednostavna instalacija, potrebna vam je samo kamera, pametni telefon ili tablet, kao i mogućnost povezivanja s internetom (npr. putem WIFI-ja)

Paket ima EU AC punjač!.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.