FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

IPurity? Edison Vintage žarulja [3 komada] - Retro žarulja

od 4,85 € /komad cijena bez PDV
5,05 € od 1 do 249 komada
4,85 € od 250 do 500 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
250 komada
Dostupna količina
499 komada
Država
Njemačka
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

? ??????? ??????????Na žarulja E27 može se uključiti i isključiti do 20.000 puta! Naša LED žarulja od 4 W zamjenjuje konvencionalnu žarulju sa žarnom niti od 40 W i vrlo je jednostavna za vaš novčanik! Jantarno staklo s visokim sjajem boja i visokokvalitetnim LED filamentom dočarava starinski retro stil!
? ???????? ???????: Vintage žarulja E27 uklapa se sa svojom E27 bazom u gotovo svakoj svjetiljki! Bez treperenja je i bez treperenja i emitira toplo svjetlo odmah nakon uključivanja. Puni dnevni boravak, blagovaonicu, spavaću sobu, kuhinju, ured, kafić i restorane nostalgičnim štihom!
? ???? ??????????? : S vijekom trajanja od preko 25.000 sati, žarulja E27 posebno je izdržljiva. Osim toga, LED E27 ima visok prikaz boja CRI>80 za posebno živopisne i prirodne boje. Sve naše svjetiljke su TÜV testirane u Njemačkoj i imaju sve potrebne certifikate!
? ????? Acc??????????: S 2200K, retro žarulja sa žarnom niti je toplo bijela i nudi idealno osvjetljenje za ugodan ambijent. Izgleda kao originalna Edisonova žarulja - retro dizajn u savršenoj kombinaciji s modernim LED filamentima koji štede energiju! Čak i kada su isključeni, genijalni filamenti privlače poglede!
? ??????? ???????????: Želimo da budete zadovoljni našim IPurity vintage dekorativnim svjetiljkama kao i mi. Zato vam nudimo 30 dana politike povrata i jamstvo povrata novca za naše proizvode. Na raspolaganju vam je korisnička podrška s njemačkog govornog područja!



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.