FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude


CATOLOŠKA CIJENA: 3.689,99 zł
Delikatesa 90 Flex, ugrađena indukcijska ploča za kuhanje, 5 zona, 7400W, autark
Kuhanje bez ograničenja: Indukcijska ploča Klarstein Delicatessa 90 Flex optimalno koristi prostor uz minimalnu potrošnju energije tijekom kuhanja. Kombinira tehničke inovacije s luksuznim izgledom, a zahvaljujući vitroceramičkoj površini kuhinji daje novi sjaj.
Ugrađena ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 90 Hybrid ima pet polja za grijanje ukupne snage 7400 W, podijeljenih na 1 x 2300, 2 x 2000 W i 2 x 1500W, čime sadržaj posuđa zavrije u rekordnom vremenu. Zahvaljujući VarioHeating tehnologiji, dvije zone grijanja s lijeve strane ili Na desnoj strani spajaju se u jednu. Funkcija prepoznavanja prisutnosti lonca omogućuje kombiniranom polju grijanja da se prilagodi veličini lonaca, tava i lonaca, kao i velikom kuhinjskom priboru koji se ne uklapa u jedno polje grijanja. Delicatessa 90 Flex troši, s jedne strane, samo energiju prikladnu za odgovarajući lonac, as druge strane omogućuje korištenje lonaca i tava različitih veličina. Sva pojedinačna polja i flex zona imaju zasebnu kontrolu snage i funkciju ThermoBoost, zahvaljujući kojoj se snaga brzog grijanja ponovno povećava na 3000 W. Za jednostavan rad keramičke ploče za kuhanje Klarstein Delicatessa 90 Flex koriste se integrirana SenseControl touch ploča s klizačem osjetljivim na dodir za upravljanje napajanjem i digitalnim zaslonom. Zahvaljujući tome, dodatni regulatori i gumbi ne ometaju elegantan izgled radne površine štednjaka. Osim temperature, za svako polje grijanja može se programirati i 99-minutni tajmer koji isključuje ploču za kuhanje nakon određenog vremena ili emitira akustični signal.
Kako bi se osiguralo glatko kuhanje, ugrađena ploča za kuhanje Klarstein Delicatessa 90 Flex ima odgovarajuće sigurnosne značajke: Ako polje grijanja dosegne previsoku temperaturu, aktivira se zaštita od pregrijavanja. Indikator preostale topline koji se temelji na EcoTermal principu ne samo da vas obavještava jesu li isključena polja grijanja još uvijek vruća. Također vam omogućuje kuhanje s preostalom toplinom kako biste uštedjeli energiju. Funkcija ThermalRecall pamti postavljenu temperaturu i ponovno je aktivira ako se proces kuhanja želi prekinuti na kratko vrijeme, a zatim nastaviti. Osim toga, može se omogućiti držanje djeteta kako bi se spriječile slučajne promjene postavki kuhanja.
Indukcijska ploča Klarstein Delicatessa 90 Flex upada u oči s vitroceramičnom pločom za kuhanje koja se lako održava i koja vješto izlaže štednjak. Na taj se način ploča za kuhanje savršeno uklapa u opremu bilo koje kuhinje - klasične i moderne. Isporuka uključuje montažne materijale potrebne za ugradnju.

Osnovne informacije: Preciznost: podešavanje snage na ljestvici od 9 točaka, programabilno 99 -min. Mjerač vremena spavanjaFleksibilna prilagodba: VarioHeating tehnologija za kombiniranje dviju zona grijanja u jednu savitljivu zonuEfektivna toplina: ukupna snaga 7400 W u pet zona kuhanja, svaka s 3 x 2300, 2000 i 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl s funkcijom klizača i digitalnim zaslonomEnergy učinkovito kuhanje: EcoThermal Control s indikatorom preostale topline za njegovu uporabuViše snaga:        svaka zona kuhanja s ThermoBoost / brzo zagrijavanje s 3000 W u flex zoni

Značajke:uključeno / isključeno na vrhu ploče za kuhanje (ploča za upravljanje dodirom)ukupna snaga: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W i 2 x 1500 W)Funkcija ekonomičnosti (spar): automatsko smanjenje snage zona kuhanja kako bi se izbjeglo preopterećenje4 pravokutna polja grijanja: svako polje grijanja od 18 x 18 cm (srednje, okruglo): Ø 28 cmkontrola touch panel s digitalnim prikazom operativne razine i vremenski pristupačnošću kombiniranja lijevih i desnih polja grijanja u fleksnu zonu s detekcijom prisutnost lonca s 99-minutnim podešavanjem regulacije zaštite djece: ugrađeni materijali za dostavu čajne kuhinje za ugradnju u napajanje kabelskom snagom kuhinjskeette5 pin priključka: 380-415 V 3N ili 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Opseg isporuke:
1 x ugrađena ploča za kuhanje
1 x Materijal za montažu NONE
Višejezični korisnički priručnik NO (pdf poslan nakon kupnje moguć)

Dimenzije:
ukupne dimenzije: 90 x 6,1 x 52 cm (ŠxHxD)
Dimenzije ugradnje: 87 x 5,7 x 49 cm (ŠxHxD)
minimalna širina koja okružuje stolnu ploču: 5 cm
minimalna debljina stola: 3 cm
minimalna udaljenost vješanja iznad peći: 76 cm
Minimalni slobodni prostor ispod ploče za kuhanje: 5 cm
prostor za cirkulaciju zraka: min. 2 cm
Duljina kabela: 1,0m
Težina: cca 12 kg

Roba powys



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.