FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Novo Transparentno "S" kućište za Huawei Honor 5X pouzdano je rješenje koje će pružiti zaštitu vašem pametnom telefonu bez ugrožavanja vizuala. Izrađen od visokokvalitetnog, prozirnog pc materijala, kućište se savršeno prilagođava obliku telefona bez pokrivanja njegovog izvornog izgleda. Izvrsne završne obrade i precizni izrezi omogućuju jednostavan pristup svim priključcima i gumbima.

Prozirno kućište "S" savršen je suputnik za vaš Huawei Honor 5X - tanak je, lagan i ne dodaje nepotrebnu težinu. Pruža zaštitu od 360 stupnjeva od ogrebotina, udaraca i prašine, tako da će vaš telefon uvijek izgledati kao nov. Osim toga, materijal od kojeg je izrađeno kućište je neklizajući, što osigurava čvrsto prianjanje i smanjuje rizik od slučajnog ispuštanja telefona.

Ovaj stilski slučaj nije samo funkcionalan, već i estetski ugodan. Zahvaljujući prozirnoj završnoj obradi, omogućuje vam da se u potpunosti divite dizajnu i bojama vašeg Huawei Honor 5X. Također se lako čisti - dovoljno je samo jedno brisanje da biste se riješili otisaka prstiju i prljavštine.

Ako tražite pouzdanu zaštitu za svoj Huawei Honor 5X, onda je prozirni slučaj "S" izvrstan izbor. Kupite odmah i uživajte u pouzdanoj i elegantnoj zaštiti za svoj pametni telefon.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.