FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

H78 Smart na Bluetooth 1 95 h velyk pink

7,06 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Predstavljamo vam energetski RAM smart r t nazvan H78Max.
Ovaj pametan je ekološki osviješten i ima puno napredne funkcionalnosti. Kompaktni m rete 44 * 38 * 11 mm, možete ga udobno nositi na zapešću.

Smart ra ima LCD k muhu od 1,95 h inča na kojem možete prikazati n navig l s obavijestiti ci kat. Bluetooth 5.0 + 5.0 dual-mode može v učiniti stabilnim s brzim prekidačem d st m s uređajem z kh z, p ld ul pametnim telefonima. I kapacitet v t bb rint ses technol gia rint k fly ash s vez rl st povjerenik.

H78Max je pametan imati izlaznu energiju kamena m k d st k n l, koji je slomljen baterijom od 280 mAh t pl l. To može napraviti duži zemid t s less t lt si ciklus. T lt si m dja je 2-pinska veza s t rt nik, tako da možete koristiti r t i odjednom.

Osnovna funkcija smart ra mos je t n l, uključujući h v mnogi r gz t h v mnogi r gz t t telefoni nyvb l, SMS k ld s t s t phone cross-l, nadzor otkucaja srca st, v rnyom s- s v roxig n-monitor st, monitor spavanja st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g many m st.
Osim toga, podržava ss s, zapošljava puno, brest, eml ruka dva s glazba, kao i t više premjestiti st s funkciju t t p ld sjediti zglob elford t sa, f trimmed k fly ash, kark t s s mobilnim telefonom pretraživanja s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max je pametan i ima lozinku.

Smart može učiniti da vaša glazba prima s t s t i na n p r o g i e t i na mnogo više nego što možete vidjeti ul na WeChatu, QQ-u, Facebooku, Twitteru, Lineu, Whatsappu i Instagramu. To mi može omogućiti da uvijek ostanem u kontaktu sa svojim najboljim događajima.

H78Max je pametan za podršku više sportova i vještina, uključujući skakanje, trčanje, dizanje, stolni tenis, ram rball, badminton, planinarenje, itd.

Smart ra kompatibilan je s IOS 9.0 s jabb verzijom ival, kao i Android 5.0 s jabb verzijom ival. T h e r n t i on o f the

Otkrijte energetski pametni H78Max i uronite u svakodnevni život. Pripazite na nebo, uključite m s esk z h z , i pucajte k udobno s funkciju lis smart na lm ny t . Može se koristiti u a rt i on s i ima uredan izgled.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.