WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

OŽIČENI ETHERNET I OPCIONALNO NAPAJANJE PREKO ETHERNETA

Novi Power over Ethernet (POE) opcionalna je značajka u kojoj je ugradnja utikača skupa, a korištenje jeftinog napona omogućuje isplativije rješenje. POE omogućuje jednostavnu ugradnju električnog i internetskog kabela (RJ45) u jedan uređaj i olakšava planiranje konferencijskih dvorana.

DODAJ UTOR MODULA

10-inčni kiosk Glory Star tablet nudi široku paletu perifernih uređaja. Možete povezati do tri periferne uređaje s rubom i dnom tableta kako biste stvorili aplikacije u interaktivnim katalozima, beskrajnim prolazima, kontrolama pristupa, prijavi i samonarudžbi.

OTVORI API

Inženjerski tim Glory Stara specijaliziran je za kodiranje firmvera operativnog sustava Android. Nudimo prilagođene usluge firmvera i otvorene API-jeve. Open API omogućuje razvojnim programerima i programerima softvera pristup značajkama ili podacima android operativnog sustava, aplikacije i drugih usluga kako bi se omogućila visoka razina prilagodbe i integracije u vaš proizvod / usluge.

STAROS - APLIKACIJA ZA ZAKLJUČAVANJE KIOSKA BEZ KRALJEVSKE OBITELJI * Molimo vas da nas kontaktirate

APLIKACIJA ZA ZAKLJUČAVANJE KIOSKA BEZ LICENCE STAROS Aplikacija za zaključavanje kioska instalirana je na tabletima NEBULA. STAROS omogućuje korisnicima automatsko pokretanje videozapisa, web stranica i aplikacija te sprječavanje neželjenih trećih strana da pristupe Android sustavu. Značajke kao što su skrivanje donjih traka, zakazivanje preklopnih mjerača vremena, postavljanje korisničkih prava i automatsko prenošenje videozapisa/fotografija olakšavaju razvoj razvojnih aplikacija za zaključavanje njihovih aplikacija. Cilj je osigurati siguran i stabilan tablet u poslovnom okruženju.

SPREMNA MONTAŽA

Nudi više mogućnosti montaže kako bi se osigurala fleksibilnost ugradnje, uključujući zidni nosač, nosač tableta i nosač polica.
th


Prilozi
Preuzmi datoteku gad101-user-manual.pdf


Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.