FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Globalisimo plava vreća za spavanje

10,09 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 20,19 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
5 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7246
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Vreća za spavanje je visokokvalitetni, višenamjenski uređaj za spavanje koji je idealan za kampiranje, planinarenje ili bilo koju avanturu na otvorenom. Ovaj proizvod, svojim praktičnim i vodootpornim dizajnom, pruža izvrsnu zaštitu za korisnika u različitim vremenskim uvjetima.
Ključne značajke:

Eksterijer: Vanjski dio vreće za spavanje izrađen je od vodootpornog poliesterskog materijala. Ovaj izdržljiv i vodoodbojan materijal štiti korisnika od kiše i vlage, osiguravajući da ostane suh u svim vremenskim uvjetima. Vodootporni vanjski sloj omogućuje korištenje vreće za spavanje čak iu vlažnim uvjetima.

Unutrašnjost: Unutarnji dio vreće za spavanje obložen je udobnim i mekim materijalom na dodir. Ovaj unutarnji sloj doprinosi ugodnom iskustvu spavanja i zadržava tjelesnu toplinu u hladnijim noćima.

Sustavi zaključavanja: Opremljeni patentnim zatvaračima i čičak sa strane, koji osiguravaju jednostavno i sigurno zatvaranje. Patentni zatvarač omogućuje jednostavno otkopčavanje unutra i van, dok čičak pomaže u čvršćem osiguranju vreće za spavanje, što pomaže u sprječavanju protoka hladnoće i gubitka topline.

Veličina: Veličina vreće za spavanje je velika i udobna. Dugačak je 200 cm i širok 70 cm, što prosječnoj odrasloj osobi daje dovoljno prostora da udobno sjedi u njemu.

Prenosivost: Vreća za spavanje dolazi u praktičnoj prijenosnoj torbi. To omogućuje jednostavno skladištenje i prijevoz, što ga čini idealnim za putovanja, planinarenje i kampiranje. Torba za nošenje pomaže vam da lako nosite i pohranite vreću za spavanje kada se ne koristi.

Ova vreća za spavanje izvrstan je izbor za one koji provode vrijeme na otvorenom i trebaju udobno i pouzdano mjesto za spavanje. Kombinacija vodonepropusnog vanjskog sloja, udobnog unutarnjeg materijala te patentnog zatvarača i čičak osigurava odgovarajuću zaštitu i udobnost u svim uvjetima. A prijenosna torba čini je praktičnom i jednostavnom za pohranu kada ne koristite vreću za spavanje.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.