FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
19 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Pretvorite putovanja u avanture
Sa svojim vremenskim kućištem, nudi bežičnu vezu, a 4,3" zaslon osjetljiv na dodir može se koristiti s rukavicama, naš navigator za motocikle Zumo® 396LMT-S dizajniran je za putovanje jednostavnim zabavnim namotom, teškim, hoćete i možete podijeliti ugodne trenutke sa svojim prijateljima.

Angažirajte svoju grupu
Sadrži izbor Garmin Adventure Routinga koji pomaže u izbjegavanju dosadnih cestovnih ruta, zumo® 396LMT-S omogućuje vam unos preferencija za rute, odnosno rute nagiba, vjetrovito s neravnim terenom koji vam se sviđa. GPX datoteke možete jednostavno slati s telefona na svoj zūmo uređaj ili dijeliti GPX datoteke s prijateljima kako biste i sami mogli slijediti istu rutu. Kada je zūmo uparen s vašim telefonom, aplikacija Smartphone Link također uključuje LiveTrack, praktičnu značajku koja omogućuje vašim prijateljima da vas prate u stvarnom vremenu kad god vozite.

Ostale prednosti Bluetootha®
Radi dodatne praktičnosti, sinkronizirajte zūmo sa svojim pametnim telefonom i Bluetooth slušalicama ili Bluetooth slušalicama (prodaju se zasebno) kako biste upućivali i primali pozive5 bez rukavica ili slušalica. Pohranite telefon u džep ili vreću za sedlo i primajte pozive bez upotrebe ruku bez potrebe da se maknete s puta. Također možete primati pametne prilagodljive obavijesti za pozive, tekstualne poruke, obavijesti aplikacije i još mnogo toga. Osim toga, možete čak kontrolirati glazbu3 i popise za reprodukciju na pametnom telefonu izravno u svom zūmo pregledniku. Tako da možeš ponijeti svoju glazbu sa sobom.

Besplatne informacije o prometu i vrijeme u stvarnom vremenu
Što se događa u lice? zūmo® 396LMT-S može vas povezati s informacijama o prometu i vremenskim prilikama u stvarnom vremenu putem Veze za pametne telefone. Ova besplatna mobilna aplikacija povezuje vaš zūmo uređaj s vašim iPhone® ili Android ™ telefonom.

Ugrađeni Wi-Fi održava vas u toku
Ažuriranje karata i softvera jednostavno je jer zūmo® 396LMT-S koristi ugrađeni Wi-Fi. Kada novo ažuriranje bude dostupno i povezani ste s WiFi mrežom, automatski ćete primiti obavijest na zaslonu da biste primijenili ažuriranja pritiskom na gumb. Nema potrebe povezivati zūmo s računalom.

Bolji fokus na upozorenja pilota
Zūmo® 396LMT-S nudi korisne informacije o zategnutim frontalnim zavojima, promjenama brzine, prijelazima ili prijelazima životinja koji će vam pomoći da se bolje krećete cestom i budete sigurniji. sa školama i još mnogo toga. Također ćete biti obaviješteni kada se spremate onemogućiti. Primajte upozorenja na obližnjim semaforima i fiksnim kamerama za nadzor brzine6. U slučaju dugih putovanja, upozorenje o umoru7 također vas savjetuje želite li se opustiti i označiti odmorišta koja možete uzeti u obzir nakon nekoliko sati vožnje. Za dodatni mir, zūmo funkcija automatskog izvješćivanja o incidentima8 šalje tekstualnu poruku s podacima o lokaciji zadanom kontaktu u slučaju incidenta.

Ne vozite s gotovo praznim spremnikom
Vaš zūmo® 396LMT-S standardno dolazi s integriranim računalom s niskim gorivom za biciklizam. To olakšava procjenu koliko ćete kilometara moći hodati dok se spremnik ne isprazni. Upozorenja o dinamičkom gorivu obavještavaju vas kada je vrijeme za punjenje, pa čak i nude vam mogućnosti za lociranje elektrana. Praktičan indikator ograničenja brzine govori vam kada je vrijeme za usporavanje. Osim toga, digitalni zaslon kompasa i baza podataka POI za motocikle mogu vam pomoći u pronalaženju servisnih radionica za motocikle, reprezentaciju i druga mjesta. Vaš zūmo uređaj također uključuje zapisnik povijesti usluga koji će vam pomoći u praćenju servisnih intervala, kilometraže i servisa za motocikl.

Sveobuhvatan dizajn, testiran na ruti
Dizajniran od strane motociklista za motocikliste, robusni zumo® 396LMT-S donosi mnoge korisne tehnologije za cestu između zavoja upravljača Opremljen je integriranim ugrađenim računalom sa zaslonom kompasa, znakom ograničenja brzine i zaslonima s intuitivnim dodirnim sučeljem, omogućujući brz i jednostavan pristup informacijama, čak i s rukavicama. Robusno kućište otporno je na pare goriva, ultraljubičaste zrake, kišu i još mnogo toga.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.