FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
20 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

O proizvodu:

Ovaj set tradicionalnih flomastera savršen je alat za sve ljubitelje crtanja i bojanja. Klasične boje i prikladan dizajn čine ih idealnim izborom za razne primjene, omogućujući vam stvaranje lijepih i kreativnih umjetničkih djela.
Značajke proizvoda:

Set od 5 flomastera: Set uključuje pet flomastera različitih boja, što vam daje širok raspon kreativnih mogućnosti. Možete stvoriti prekrasne ilustracije, boje i označiti različite dizajne.
Klasične boje: Boje uključene u komplet su crvena, narančasta, žuta, zelena i plava, što je osnovni skup boja koji je idealan za mnoge primjene.
Tradicionalni dizajn: Olovke od filca imaju tradicionalni dizajn koji se lako drži i rukuje, što ih čini prikladnim za ljude svih dobnih skupina, uključujući djecu i odrasle.
Multifunkcionalnost: Ove flomastere savršene su za crtanje, bojanje, bilježenje, isticanje teksta i mnoge druge namjene. Oni su nezamjenjivi i u školi, na poslu i kod kuće.
Visoka kvaliteta: Olovke od filca izrađene su od visokokvalitetnih materijala, što osigurava trajnost i intenzitet boje.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.