FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Esperanca espresso maker [4 šalice] - Talijanski proizvođač espressa

8,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
50 komada
Dostupna količina
1300 komada
Država
Njemačka
Robna grupa
Rabljena  
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

☕ALL HOBS & INDUKCIJA - Za razliku od drugih modela, naš aparat za kavu pogodan je za sve ploče za kuhanje, uključujući indukciju. Osim toga, pojedini dijelovi su sigurni za perilicu posuđa i stoga se super lako čiste!
☕ESPRESSO KAO IZ ITALIJE - Ova indukcija mocha lonca donosi vam izvorni talijanski espresso doživljaj kući. Uz naš talijanski aparat za kavu možete u potpunosti uživati u popularnom talijanskom specijalitetu od kave!
☕VRHUNSKA KVALITETA & 430 NEHRĐAJUĆEG ČELIKA – Uz naš prvoklasni espresso lonac odabirete vrhunski proizvod. Lonac Moka izrađen je od 430 nehrđajućeg čelika otpornog na toplinu i stoga je posebno otporan na koroziju i hrđu!
☕ ERGONOMSKI I SIGURNO DIZAJNIRAN - Zahvaljujući ergonomski presvučenoj ručki, rukovanje našim elegantnim aparatom za espresso posebno je udobno i sigurno. Dakle, ne morate brinuti o spaljivanju ruke!
☕KVALITETA BRENDA EPERANCA - Uvjereni smo u vrhunsku kvalitetu našeg provjerenog aparata za espresso. Ako niste 100% zadovoljni, željeli bismo vam obećati povrat novca 60 dana nakon kupnje. Nema ako ili ali!



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.