WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Esparto camping sandale, jute žene espadrile istinska udobnost ručno ušivena s cvjetnim geometrijskim printom u zemljanim tonovima, smeđim i sivim bojama. Originalni limitirani dizajn koji će se savršeno kombinirati s vašim izgledom plaže, zemljom ili urbanim. Idealno za kombiniranje s trapericama, suknjama ili kratkim hlačama. Udobne esparto cipele koje su ručno izradili obrtnici u Španjolskoj.

Autentične sandale, espadrile za kampiranje za žene s jednostavnim potplatom ili visokokvalitetnom jutom. Izvrstan dizajn inspiriran mozaicima vila antičkog Rimskog Carstva mediteranskog otoka Caprija. Otisak izrađen od organskih tinti koje su ekološki prihvatljive. Idealno je kombinirati s bilo kojim od vaših izgleda urbanih, seoskih ili plažnih sandala. Savršeno spojena s bilo kojom vrstom odjeće, bilo da se radi o trapericama, hlačama, suknjama ili kratkim hlačama, pa čak i ležernim haljinama kroja.

Njegova velika udobnost i pažljiva priprema čine ove prirodne esparto sandale, savršene pratitelje za ovaj ljetni odmor. Bezvremenski i elegantni dizajn, inspiriran mozaicima koji ukrašavaju rimske vile na otoku Capriju. Idealno za nošenje tijekom ljeta, jeseni i proljeća, a ako ste sretni što živite u toplom i sunčanom tijekom cijele godine.

Capri sandale su svestrane, jer ih možete kombinirati s gotovo bilo kojom vrstom trenda ili izgleda. Uživajte u prekrasnim vožnjama biciklom kroz grad, plažu ili prirodu, u skladu s ovim autentičnim prirodnim esparto esparto espadrilama.


Prilozi
Preuzmi datoteku dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(18).pdf Preuzmi datoteku dorothy-mambo-mogambo-ss17(18).pdf


Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.