FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
16 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

EMS prostirka za masažu stopala

3,01 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm1074
EAN:
=VLOOKUP(A334,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

EMS je kratica za Electric Muscle Stimulation. Isporučeni električni impulsi stvaraju niz mišićnih kontrakcija. Ovisno o snazi, njegovi učinci mogu biti raznoliki: poboljšava cirkulaciju krvi, povećava mišićnu snagu i opušta mišiće. Preporučuje se u slučaju ili za sprječavanje slabosti mišića, boli, poremećaja cirkulacije i atrofije mišića.

Naši potplati su puni živčanih završetaka, točnije više od 70.000, pronađeni u ovom dijelu našeg tijela. Zahvaljujući tome, cijeli naš organizam može se tretirati kroz potplat. Desno stopalo odgovara desnim organima tijela, lijevo stopalo odgovara lijevim organima tijela. Stimulacija pravih točaka povećava cirkulaciju i protok krvi organa koji mu je dodijeljen, čime se promiče samoizlječiva moć tijela.

EMS masažna prostirka za stopala opskrbljuje ove točke električnim impulsima, zbog čega se poboljšava otpornost našeg tijela. Čestom uporabom prostirke ne nestaje samo bol u nogama, već se jača i imunološki sustav, smanjuje stres, odvijaju se procesi detoksikacije i pokreće regenerativna sposobnost našeg tijela.

Jastuk za električnu stimulaciju mišića (EMS) stvara električne impulse koji uzrokuju kontrakciju mišića, što rezultira čvršćim i smanjenim viškom masnog tkiva.
Zahvaljujući niskofrekventnoj tehnologiji električnih impulsa, mogu se proširiti s nogu na cijelo tijelo. To potiče cirkulaciju krvi, što pomaže u uklanjanju nepravilnosti celulita na nogama i bedrima.

Idealno za ljude koji hodaju, stoje, putuju, plešu, penju se ili često nose visoke pete
Potiče cirkulaciju krvi
Mali i prijenosni dizajn jednostavan za sklapanje
EMS tehnologija masaže
Rad s 2x AAA baterijama (nije uključen)



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.