FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
22 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

EB-8852
Crna linija Edënbërg - kuhalo za cijevi od nehrđajućeg čelika - 3,0 litre 1096 kom

Tko ne zna zvuk. Nostalgično zviždanje kad voda proključa. Ovo kuhalo za vodu izgleda kao kuhalo za vodu iz prošlosti, ali s malom nadogradnjom. Nostalgija prošlosti, ali u trendi jakni!

Zviždač kotao ima impresivan volumen od 3,0 litre. Tako uvijek možete kuhati dovoljno vode! Ručka je izrađena od plastike, sam čajnik je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/10. To čini perilicu posuđa za vodu sigurnom i vrlo higijenskom. Cijev za vodu radi na svim izvorima topline, čak i indukciji. To čini ovaj dizajnerski čajnik savršenim za vas!

Svojstava:

Kapacitet od 3,0 litre
Izrađena od nehrđajućeg čelika 18/10
Radi na svim izvorima topline
Prekrasan dizajn
Zviždite kad voda proključa
Lijepa kao ukras, ali i vrlo funkcionalna

O Edenbergu

Ukrasite svoju kuhinju od 1961. godine Marka Edënbërg poznata je po dobroj vrijednosti za novac. Edënbërg se ističe ponudom inovativnih proizvoda namijenjenih potrošačima. Svaki proizvod Edënbërg poznat je po svojoj trajnosti i izuzetno praktičnoj uporabi u kuhinji. Edënbërg je također poznat po svojoj kvaliteti i preciznosti. Edënbërg se specijalizirao za proizvodnju tava, kotlića, kutija za kruh, noževa, parobroda, regala za začine, regala za kapanje, pribora za jelo i mnogih drugih kuhinjskih dodataka.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.