FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
9 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

EB-8837
Crna linija Edënbërg - čajnik sa zviždukom od nehrđajućeg čelika - 3,0 litre 712 STK

Oni koji ne znaju zvuk. Nostalgična zviždaljka kad voda proključa. Ovaj zviždučki čajnik izgleda kao čajnici prošlosti, ali s malom nadgradnjom. Nostalgija za prošlošću, ali u modernoj jakni!

Čajnik za zviždanje ima impresivan volumen od 3,0 litre. Tako uvijek možete kuhati dovoljno vode! Ručka je izrađena od plastike, sam čajnik je izrađen od visokokvalitetnog 18/10 nehrđajućeg čelika. To čini zviždanje čajnika perilicom posuđa sigurnim i vrlo higijenskim. Zviždanje kotlića radi na svim izvorima topline, čak i indukciji. Dakle, ovaj dizajnerski čajnik savršen je za vas!

Karakteristika:

Kapacitet 3,0 litre
Izrađena od nehrđajućeg čelika 18/10
Radi na svim izvorima topline
lijep dizajn
Zviždite kad voda proključa
Lijepa kao ukras, ali i vrlo funkcionalna

O Edenbergu

Ukrasite svoju kuhinju od 1961. Marka Edënbërg poznata je po dobrom omjeru cijene i kvalitete. Edënbërg karakterizira ponuda inovativnih proizvoda namijenjenih potrošačima. Svaki proizvod Edënbërg poznat je po svojoj trajnosti i izuzetno praktičnoj uporabi u kuhinji. Edënbërg je također poznat po svojoj kvaliteti i preciznosti. Edënbërg se specijalizirao za proizvodnju tava, čajnika, kanti za kruh, noževa, parnih uređaja, držača začina, odvodnika, pribora za jelo i mnogih drugih kuhinjskih dodataka.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.