FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Bluetooth bežični prilagodnik za EasyULT Car Bluetooth

1,77 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 3,55 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
5 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm8316
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

EasyULT Bluetooth 5.0 prijemnik visokokvalitetni je bežični audio adapter koji vam omogućuje jednostavno uživanje u slušanju glazbe i strujanju zvuka između uređaja koji nemaju ugrađenu Bluetooth vezu. Ovaj kompaktni i višenamjenski uređaj idealan je izbor za upotrebu u automobilima, sustavima kućnog kina, zvučnicima i slušalicama.

Ključne značajke:

Bluetooth 5.0 tehnologija: Napredna Bluetooth 5.0 tehnologija ne samo da pruža brže i stabilnije veze s uređajima, već jamči i kvalitetan prijenos zvuka. Prijenos podataka gotovo je dvostruko brži i jamči stabilnu vezu na udaljenostima do 10 metara.

Bežično strujanje zvuka: reproducirajte glazbu s uređaja koji nemaju Bluetooth. Ovaj Bluetooth adapter za automobil povezuje se s audio sustavima, kućnim stereo uređajem, zvučnicima i ožičenim slušalicama pomoću 3,5-milimetarskog pomoćnog adaptera. Ima Bluetooth 5.0 čip za stabilnu povezivost, brze prijenose podataka i širok raspon signala.

Automatsko povezivanje: Ovaj prijenosni adapter može se koristiti kao odašiljač ili prijemnik. U načinu odašiljača povezuje se s prijamnicima s omogućenim Bluetoothom, kao što su slušalice ili zvučnici, i prenosi audio signale na te uređaje. U načinu prijamnika povezujete se s telefonom s omogućenim Bluetoothom i primate audio signale i dijelite ih s vama.

Jednostavno podešavanje: U načinu prijemnika možete prilagoditi glasnoću i mijenjati pjesme gore i dolje. Dugo pritisnite funkcijsku tipku lijevo/desno za podešavanje glasnoće. Kratko pritisnite za prebacivanje pjesama gore i dolje. Srednji gumb je gumb za reprodukciju/pauziranje. Način prijemnika naziva se ZF-360.

Sadržaj paketa:

1 x Bluetooth 5.0 2-u-1 adapter,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX kabel,

1 x USB kabel za punjenje,

1 x 3,5 mm audio adapter,

1 x Korisnički priručnik 

Ugrađena baterija: Ima ugrađenu bateriju od 300 mAh koja omogućuje 10 sati reprodukcije s jednim punjenjem.

EasyULT Bluetooth 5.0 prijemnik idealan je izbor za sve koji žele uživati u bežičnom slušanju glazbe i streamingu zvuka između uređaja koji nisu opremljeni Bluetooth vezom. Jednostavan je za upotrebu, isporučuje visokokvalitetni zvuk i nudi širok raspon primjena za kućnu i automobilsku zabavu.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.