FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

DISKO PROJEKTOR DISKO KUGLA RGB LED SPOTLIGHT + DALJINSKI UPRAVLJAČ

3,73 € - 30% 5,37 € /komad cijena bez PDV

Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 3,73 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
50 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 2 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Projektor sjaji u 7 različitih kombinacija boja (crvena, zelena, plava, crveno-zelena, zeleno-plava, crveno-plava, crveno-plavo-zelena), prikazuje program automatskog osvjetljenja, koji daje izvanredan učinak i na zidove i na strop. Savršen je dodatak svim kućnim zabavama, diskotekama, zabavama ili novogodišnjim zabavama.

DALJINSKI UPRAVLJAČ - funkcijama sfere može se lako upravljati pomoću IC daljinskog upravljača uključenog u set, tako da ne morate ići na loptu svaki put kada želite promijeniti efekt osvjetljenja. To će posebno dobro funkcionirati kada kuglice postavite na teško dostupno mjesto - npr. Na zid ili strop.
SPECIFIKACIJA - snaga 3x1W; napajanje 220-240V; boje rasvjete: crvena, zelena, plava, žuta, ljubičasta; Bijeli; dimenzije kugle (duljina/širina/visina): 9,5/7/14cm; dimenzije daljinskog upravljača (duljina/širina): 8,5/4,5 cm; napajanje daljinskim upravljačem: CR 2025 (uključeno): duljina kabela: 100 cm; Zadana težina: 190g.

MOGUĆNOST UGRADNJE - projektor se lako može postaviti na odabrano mjesto u prostoriji. Također se može montirati na zid ili strop, kao i na tračnicu i stativ - gdje god ga postavite, savršeno će obaviti svoj posao. Njegov svjetlosni efekt je nevjerojatan i učinit će da svaka stranka dobije "ono nešto" što će potaknuti i najtmurniju osobu na zabavu.
SENZOR ZVUKA - Projektor ima ugrađeni senzor zvuka, tako da se svjetlosni efekti pojavljuju, pomiču, mijenjaju i nestaju u ritmu glazbe. Prigušeni svjetlosni efekti sa sporim, nostalgičnim pjesmama i brzim, disco sa živahnim ritmovima.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.