FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
15 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Stolna podloga za miš Miš tipkovnica Anti-slip zaštitna prostirka

6,18 € /komad cijena bez PDV
NARUČUJEM

Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Poljska
Robna grupa
Nova  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Kontakt Nazovi

Stolna podloga za miš Miš tipkovnica Anti-slip zaštitna prostirka - opis

Protuklizna stolna prostirka za miš i tipkovnicu Opis proizvoda Alogy + ključne značajke

Ključne značajke: Marka: Alogy Tip: Zaštitna prostirka, Uzorak stolne podloge: Šuma - Šumski materijal: Neopren + Gumene dimenzije: 80cm x 40cm x 0,3cm (Duljina x Širina x Debljina) Težina: 561g Ojačani rubovi: Izdržljiv rub na rubovima jamči dug vijek trajanja bez suza ili rupa Vodootporan: Vodootporni premaz učinkovito sprječava slučajna oštećenja od izlijevanja Uključeno: Stolna prostirka
Napredni dizajn Podloga za miš izrađena je od neoprena, što ga čini fleksibilnim i mekim na dodir. Neopren je također materijal otporan na abraziju, što jastučić čini izdržljivim i pruža dugotrajnu udobnost uporabe. Na dnu podloge miša nalazi se sloj gume koji se učinkovito prianja na površinu stola, sprječavajući slučajno pomicanje tijekom teške uporabe miša. Zanimljiv element placemata je njegov uzorak, koji poprima oblik šume. Ovaj dizajn ne samo da daje jastučiću estetski izgled, već može imati i praktičan učinak, umirujući za naše oči. *NAPOMENA! Raspored uzorka može se neznatno razlikovati od onog prikazanog na fotografijama.
Vodootporna zaštita Podloga za miš nije samo atraktivan dodatak, već i praktično rješenje koje kombinira stil i funkcionalnost. Njegov vodootporni dizajn učinkovito štiti površinu stola od mogućih oštećenja uzrokovanih prolivenim tekućinama, omogućujući vam da radite bez brige o trajnosti stola. Osim toga, jastučić je otporan na prašinu i znoj, što ga čini čistim izuzetno jednostavnim. To znači da čak i tijekom intenzivne uporabe podloga miša ostaje u savršenom stanju, osiguravajući udobnost tijekom korištenja miša.
Ojačani rubovi Prostirka je izuzetno čvrsta zahvaljujući izdržljivim, uredno prošivenim rubovima, koji učinkovito sprječavaju deformiranje. To je jamstvo dugoročne upotrebljivosti, jer rubovi održavaju cjelovitost prostirke čak i uz intenzivnu uporabu. Zahvaljujući tome, korisnik može uživati ne samo u estetskom izgledu, već io trajnosti proizvoda, koji se ne deformira čak ni u teškim uvjetima.
Neklizajuća gumena podloga Podnožje podloge miša izrađeno je od neklizajuće gume i jamči stabilnost i sigurno prianjanje. Zahvaljujući ovoj značajki, podloga miša učinkovito sprječava slučajno klizanje po površini stola, što se pak pretvara u glatke i precizne pokrete miša. Ovo rješenje ne samo da poboljšava korisničko iskustvo, već i povećava radnu učinkovitost, posebno za zadatke koji zahtijevaju preciznost.
Glatka površina prostirke omogućuje brzo i precizno pomicanje miša, poboljšavajući radnu učinkovitost i udobnost korištenja. Smanjuje povlačenje, što je posebno korisno u zadacima koji zahtijevaju preciznost, poput grafičkog rada ili igranja. Osim toga, blagotvoran učinak na trajnost miša znači da korisnik može slobodno i jednostavno upravljati mišem duže vrijeme. Kompatibilan s laserskim i optičkim miševima.
Za dom i posao Podloga za miš ima bezvremenski dizajn, što ga čini savršenim dodatkom i vašoj kućnoj radnoj stanici i vašoj igraćoj zoni. Njegov univerzalni dizajn olakšava uklapanje u razne unutarnje uređenje. Zahvaljujući prigušenim bojama i optimalnoj veličini, placemat se savršeno uklapa u bilo koje okruženje, bez obzira jeste li kod kuće ili u uredu. To je praktično i estetski ugodno rješenje koje se lako prilagođava različitim životnim stilovima i okruženjima.
Dimenzije i težina Stolni jastučić ima impresivne dimenzije, duljine 80 cm i 40 cm...


Načini plaćanja

  • Bankovni transfer
  • Gotovina
  • Online plaćanja
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Načini pošiljke

  • Pošiljka unutar države
  • Međunarodna pošiljka

Druge ponude veletrgovine

Druge ponude u ovoj kategoriji

Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.