FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

O ovom članku

Visokokvalitetno drvo: Prirodno ekološki prihvatljivo drvo bagrema ima visoku gustoću, ujednačenu strukturu i visoku čvrstoću; drvo ima prirodnu teksturu čokolade i elegantno je; ima dobra antiseptička i antibakterijska svojstva. Ne stvara se prekid.
Velika radna površina: Daska za rezanje nudi dovoljno prostora za rezanje mesa, povrća i ribe. Veliki prostor za pripremu može se koristiti i kao daska za posluživanje, daska za doručak i daska za užinu.
Daska za rezanje 42×33×2,5 cm s utorom za sok, antiseptička drvena ploča za kuhinju, Antibakterijski drveni daska za rezanje Acacia drvena kuhinjska ploča
Stanje : Potpuno nova roba.
Broj komada na paleti: 100 komada
Jedinična cijena: 7,50 €

Višenamjenska drvena daska za rezanje: s utorom soka za prikupljanje viška soka kako bi stol bio čist; može se koristiti s obje strane za proširenje korisnog područja. Sa strane se nalaze dvije konkavne ručke koje vam omogućuju prikladno pomicanje daske za rezanje kada je napunjena.
Lako se čisti: Zahvaljujući antibakterijskom drvu, glatkoj površini i plemenitom dizajnu, savršen učinak čišćenja može se postići u samo nekoliko sekundi.
Zaštitite noževe: Za razliku od dasaka za rezanje od stakla, kamena ili drugih tvrdih materijala, drvo štiti vaše noževe. Kao rezultat toga, noževi ostaju oštri i spremni za uporabu duže.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.