FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
19 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Kolekcija 2018

od 25,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
24 komada
Dostupna količina
4875 komada
Država
Španjolska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
2 dana
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

SUPER PONUDA ZA NOVU EKSKLUZIVNU KOLEKCIJU TRAPERICA CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERIČKI BRENDOVI NUDE VAM EKSKLUZIVNO SVU KOLEKCIJU ZA 2018. GODINU
30 modela traperica
5 modela kratkih hlača
3 modela jakni
CR7 FLEX
Blokiranjem pamuka i spandexa u naprednom procesu tkanja stvorili smo CR7 Flex za vrhunsko istezanje i oporavak. Ovaj traper je dizajniran da vas pokrene! Uz svu sliku i stil željeli biste vrhunski traper, ali s razinama udobnosti i mobilnosti neometano, neograničeno i bez premca.
Savršen izbor za svakoga tko je uvijek u pokretu.
TRAPERICE ZA SVE
Prva CR7 Denim kolekcija sastoji se od kratkih hlača i traperica za muškarce, a sve su izrezane kako bi predvidjele pokrete. Postoje četiri vrste muških traperica, koje su dizajnirane tako da odgovaraju gotovo svim oblicima tijela i stilskim preferencijama. Bez obzira na to kako nosite traperice, ako tražite traperice koje podržavaju vaš neograničeni način života, CR7 će imati model za vas.
TRAPER PONOVNO IZUMLJEN
Od osnovne tkanine u muškoj odjeći: traper. Inspirirao nas je način na koji Cristiano Ronaldo živi na terenu i dizajnirao kolekciju za svakog čovjeka koji je uvijek u pokretu i kojem je potreban traper koji ga ne drži.
Stvaranjem nove tkanine koja nadahnjuje slobodu: CR7 Flex, Cristiano je u stanju staviti svoje ime na traper koji izgleda kao traper, ali je fleksibilniji i manje restriktivni.

SVE DOSTUPNE VELIČINE

TRAPERICE TANAK BICIKLIST TIP-C - TAMNA SMOLA
Dostupne boje: TAMNO PLAVA
Kultni CR7 izgled nalazi se u ovom tip-C bajkerskom trapericama. Ove vitke traperice uključuju Moto poplun na bedru i leđnom jarmu, kao i uvijene šavove i konturirane mrlje za noge. Udobno pristajanje - Srednji struk - Udobnost istezanja trapera - Zip zatvaranje - Završna obrada tamne smole - Cristiano Ronaldo predimenzionirana metalna zakovica

TIP-C TANKE RAVNE TRAPERICE
Dostupne boje: ADMIRAL - INDIGO - STONE - VOŠTANI MLAZ
Originalne i neobrađene, CR7 Type-C Traperice kombiniraju traperice srednjeg uspona na boku i bedru s ravnom nogom do gležnja. Najfiniji detalji uključuju kultnu bijelu zakovicu, istrošeno blijeđenje, klasičnu zip muhu i nabor na rubu. Comfort Fit - Srednji uspon - Rastezljivi traper - Fly Zip - Indigo Srednje plavo pranje - CR7 kožni flaster za leđa i kultna bijela zakovica

TIP S SUPER MRŠAVI INŽENJERSKI MRŠAVI
Dostupne boje: ROSE BLUE - COASTAL BLUE - ONYX - ASFALT - WHITE ALPES - INDIGO
CR7 Type-S traperice dizajnirane su imajući na umu tijelo. Ove mršave traperice imaju 3D šavove na koljenu i stražnjem dijelu noge. Opran za istrošeno kao tvoje prvo nošenje. Mršavo pristajanje - Niski uspon - Mekani rastezljivi traper - Button fly - Indigo plavi traper - 3D šavovi + Detalji panela - CR7 kožni stražnji flaster + kultna bijela zakovica

TYPE T SUŽENA SMOLA DIP JEAN
Dostupne boje: RESINE NAVY
TRAPERICE TIPA-T CR7 imaju nizak struk i lagane međunožje za dodatni prostor i udobnost u sjedalu i bedrima. Lučna noga sužava se na gležanj za moderan oblik. Detalji uključuju kultnu bijelu zakovicu s mrljama boje. Sužena noga - low rise / bez prepona - Mekani rastezljivi traper - Button Fly - Indigo Plavi traper - Sula u spreju + ogrebotine - Cr7 kožna stražnja mrlja + kultna bijela zakovica

RIP BACK SHORT - CRNI MLAZ
CR7 poderane traper hlačice, izrađene od pletenog trapera, pružaju udobnost, kao i stav. Ove tanke kratke hlače imaju kultnu bijelu zakovicu i trostruke šavove iglom.
OBLOŽENI MLAZ - VOŠTANI MLAZ
Traperice CR7 izrađene su od mekog trapera i obložene voštanom završnom obradom za jedinstvenu patinu sa svakim nošenjem. Crni materijal igra se na tamnom traperu, dok su zalijepljeni rubovi u kontrastu sa sirovim dnom trapera.
KICK BACK SHORT - UGLJEN
CR7 traper hlačice izrađene su od mekog pletenog trapera koji je opran za vrhunsku udobnost. Oblačno sivo pranje i oksidirani tonovi daju karakter ovim CR7 kratkim hlačama.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.