FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
17 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Chimpan Tree obiteljska društvena igra obiteljska zabava

8,12 € - 22% 10,44 € /komad cijena bez PDV

Minimalna cijena od 30 dana prije popusta: 8,12 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
50 komada
Država
Velika Britanija
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
3 dana
Zadnje ažurirano
prije 2 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

KATAPULTIRAJTE SVOJE MAJMUNE SKAKAČE - Ova strateška igra chinmpan tree savršena je za svaku prigodu. Čineći ovaj set izvrsnim, bilo na dječjoj zabavi, večeri obiteljskih igara ili čak u pokretu, tijekom kampiranja ili odmora. Uz ovu igru Monkey Jumping, vaša će se obitelj zabavljati! Ne samo da ova društvena igra nudi sate beskrajne zabave, već pomaže djeci da nauče strateške vještine društvenog razmišljanja i razviju svoje fine motoričke sposobnosti. Tko će biti okrunjen za konačnog pobjednika Chimpan Treeja?
KLASIČNA IGRA KOJA NIKADA NE ZASTARIJEVA - Pružajući izvrsnu zabavu djeci i odraslima, ova igra već generacijama zabavlja obitelji! Hoćete li biti prvi igrač koji će katapultirati vaše čimpanze u drvo! Svaki se igrač izmjenjuje kako bi okrenuo svoju čimpanzu u drvo sa svoje lansirne rampe, ako su dovoljno sretni čimpanze će se ljuljati s grana. Prvi igrač sa svim svojim čimpanzama koje vise sa stabla je pobjednik. Igrajte se sa svojom djecom, prijateljima ili cijelom obitelji.
SAVRŠENO ZA SVAKU PRIGODU ZA ZABAVU - Ova igra chinmpan tree savršena je za svaku prigodu ili obiteljsku avanturu. Bilo za Božić, rođendane, večer obiteljskih igara ili čak kampiranje, ova će igra sigurno okupiti cijelu obitelj. Ova igra potiče rani razvoj svih motoričkih sposobnosti kod djece, od koordinacije ruku i očiju do strpljenja, i ne samo to, daje djeci beskrajne sate zabave. Ova omiljena retro igra svih vremena također je idealan poklon za svaku prigodu.
SPECIFIKACIJE PROIZVODA - Uključuje 1x bazu majmuna i asortiman majmuna različitih boja (plava, crvena i žuta). Potrebna su najmanje 2 igrača. Dimenzije paketa - H6cm x W27cm x D27cm. Pogodno za starije od 3 godine.
EPSKA ZABAVA! RANGE - Epic Fun proizvodi odmah su prepoznatljivi po svijetlom ilustrativnom dizajniranom pakiranju. Ovaj fantastičan asortiman pokriva sve, od klasičnih dječjih društvenih igara do obiteljskih igara. Ponuda niza igara koje nude nevjerojatnu vrijednost za novac, a ne ugrožavaju kvalitetu



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.