WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Černá maska MASKA ZA LICE ETAPA UKAZUJE NA CRNCE 50mL ORIGINAL DISAAR

2,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
20 komada
Dostupna količina
400 komada
Država
Italija
Robna grupa
Nova  
Zadnje ažurirano
prije 1 godinu

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Crna maska za prodaju u našoj trgovini i 'autentična 100%

U paketu za povratak kući naći ćete cijev od 60 g crnih maski šilinga

Crna maska svoj uspjeh duguje svom inovativnom sustavu i svakako je usmjerena prije svega na poboljšanje izgleda kože i uklanjanje nečistoća, omogućujući temeljito čišćenje lica. Za mnoge ljude, ne samo žene, već i muškarce, crne točke mogu postati prava fiksacija, a ovdje je jeftin lijek koji može zamijeniti ili nadopuniti žbuke za crne točke, vrlo popularne i uvijek korisne, ali čije prianjanje kože ponekad nije dovoljno. Uđite duboko u igru Black Mask, izgledajući sjajno crni lateks, koji se, kada se raširi po licu, prianja na površinu, što osigurava nakon uklanjanja kožu glatkom i bez nečistoća.

Ova maska za prištić (maska crne točke) koja nudi učinkovitije rješenje za poboljšanje kvalitete kože. Rezultati su, kao što je vidljivo i iz dostupnih dokaza u mreži, značajno pozitivni i zadovoljavajući za one koji koriste ovu kremu. Crna maska, kineskog podrijetla, također je učinkovita nell'eliminazioni masnoća iz akni na licu. Otopina koja se može primijeniti na osobe sa starenjem kože, kao i masnom kožom, ali i za one koji provode nekoliko sati dnevno ispred monitora računala, upija zračenje.
Sastojci i sastav crne maske

Što se tiče komponente maske, njezina formulacija sastoji se uglavnom od ugljena od aktivnog ugljena (bambusa), koji je posebno odgovoran za znatno tamniju boju (uglavnom crnu) kreme. Dodatni sastojci (na engleskom): voda, polivinil alkoholna dnevna boja, glicerol, propilen glikol, diazonium imidazolidinilurea, jodopropynylbutylkarbamat, glikol, okus.
Upute za uporabu

Korak 1: Nakon temeljitog čišćenja pile, pritisnite kožu vrućim ručnikom 3-5 minuta kako biste otvorili pore kože

Korak 2: Nanesite masku na nos, obraze, čelo i bradu kako biste izbjegli osjetljiva područja.

Korak 3: Pričekajte 15-20 minuta, a zatim pažljivo povucite maske od vrha do dna. Pomozite s toplom vodom kako biste u potpunosti uklonili ostatke proizvoda. Isperite lice i hidratizirajte.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.