WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

CB PNI S9 duljina antene 120 cm i magnet s pni leptirom 120/DV 125 mm

23,66 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
100 komada
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
5 dana
SKU:
PNI-S9-120/DV
EAN:
5949066513879
Zadnje ažurirano
Prije više od mjesec dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


Performanse CB antene
Performanse proizvoda usko su povezane s tehničkim karakteristikama koje antena ima u idealnim uvjetima montaže i uporabe: SWR < = 1,2:1, maksimalna primijenjena snaga 600 W, impedancija 50 Ohm otpornik, nehrđajući čelik itd.

Udaljenost komunikacije
Komunikacijska udaljenost još je jedan odlučujući čimbenik u nabavi i korištenju CB antene. Tako se komunikacijska udaljenost od 12-14 km postiže u idealnim radnim uvjetima: kalibrirana antena, otvoreno polje bez prepreka, stanica s najvećom zakonski dopuštenom snagom od 4W i sa standardnim prijemom. Svaka prepreka kao što su: brda, planine, zgrade, zidovi mogu dovesti do smanjenja ove udaljenosti.

Duljina antene
Duljina antene još je jedan vrlo važan čimbenik koji može utjecati na udaljenost komunikacije u prometu. Dakle, što je antena dulja, to je veći domet. Antena u ovom kompletu ima duljinu od 137 cm (uključena magnetska baza).

Magnetska baza
Magnetska baza u ovom pakiranju opremljena je kabelom od 4 m, dovoljno duljine za postavljanje antene na kupolu i promjera 125 mm. Snažan magnet daje anteni stabilnost čak i pri vrlo velikim brzinama.

Podesivi kut
Ova antena može se nagnuti uz pomoć vijka leptira s kojim je osigurana, ući u prolaze, garaže ili parkirališta niske visine. Osim ovih situacija, ne preporučuje se nagib veći od 30 stupnjeva jer može utjecati na performanse antene.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.