FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Boja interijera Montblanc

1,93 € /litar cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
30 litara
Dostupna količina
1000 litara
Država
Rumunjska
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Montblanc
Vrijeme dostave
15 dana
SKU:
C1525608
Zadnje ažurirano
prije 8 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

To je bijeli lak na bazi akrilno-stirenskih disperzija, pigmenata i laminiranih filera, koji daje optimalan pokrov, prozračan zid, optimalno prianjanje, vrlo dobru otpornost na pranje i jednostavnost nanošenja. uobičajene žbuke, žbuka, zidovi, kamen, opeka, ploče od gipsanih ploča, betona, a također i kao renovacija otporna na staru boju: koristi se za bojanje svih površina mineralne baze.

Podloga za pripremu površine: boja se može nanositi na površine izravnane, čiste, suhe i nosivosti (bez tvari koje mogu spriječiti prianjanje: masnoća, bitumen, prašina itd.).

Upute za uporabu: Prije uporabe sadržaj kante treba pažljivo izmiješati. Ne miješajte se s drugim bojama. Bez obzira na njihov tip, površine moraju biti premazane akrilnim temeljnim premazom. Nakon nanošenja temeljnog premaza preporučit će se njihovo vrijeme sušenja između 4 i 6 sati. Boja se nanosi četkom ili valjkom ili sprejom u dva sloja. Svaki sloj treba nanijeti u jednom koraku (bez prekida). Ako je potrebno, može se dodati do 10% vode kako bi se dobila tekuća konzistencija, a zatim homogenizirati.

Vrijeme sušenja površine (za napomenuti): 2 sata (na temperaturi od 20 ° C i relativnoj vlažnosti od 60%). Ukupno vrijeme sušenja: 24 sata.

Raspon: Mont Blanc boja 12 do 14 m2 poklopac / L / sloj, ovisno o vrsti i kvaliteti potpore. Savršena pokrivenost u jednom sloju.

Skladištenje: suho na temperaturama između 5 ° C-30 ° C u izvornom pakiranju, neotvoreno.

Pakiranje: plastična kanta s mrežom - 15L, 2.5L i 8.5L.

Rok trajanja: 24 mjeseca od datuma proizvodnje u skladu s odredbama pakiranja i skladištenja. Pogledajte datum proizvodnje i serije označene na pakiranju.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.