FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
21 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Baby Watcher VB603

40,12 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 80,23 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
5 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm7403
Zadnje ažurirano
prije 3 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

VB603 monitor za bebe savršen je alat za gledanje djeteta. Ovaj 3,2-inčni bežični monitor za bebe vizualne kamere pouzdan je proizvod. Ima visokokvalitetne i funkcionalne karakteristike kako bi ispunio očekivanja suvremenih roditelja.

VB603 monitor za bebe ne zahtijeva zaseban način pohrane i odmah je jednostavan za upotrebu. Zahvaljujući napajanju s naponom od 5V, radi pouzdano. Ovaj monitor za bebe nema funkciju zumiranja i ne koristi mrežno napajanje.

Raspon radne temperature je od 10 do 25 stupnjeva, tako da se može pravilno koristiti u većini uvjeta okoline. Izrađen je od ABS materijala koji uređaju daje trajnost i pouzdanost.

VB603 monitor za bebe ima izvrsne dodatne parametre, kao što je konzola tipa 06. Njegov tip glasa je glasan interfon, tako da prenosi jasne i razumljive zvukove. Udaljenost infracrvenog noćnog vida je 5-8 metara, tako da lako možete promatrati svoje dijete čak iu mraku. Njegovo napajanje je električni priključak koji osigurava pouzdan i dugotrajan rad.

VB603 monitor za bebe ima izuzetno praktičan i prenosiv dizajn. Opremljen je dvosmjernom interfonskom funkcijom, tako da možete lako komunicirati sa svojim djetetom. Također provodi praćenje temperature tako da uvijek možete pratiti udobnost svog djeteta.

Uređaj također ima ugrađeni glazbeni player, kao i funkciju noćnog vida s automatskim senzorom. Zahvaljujući digitalnom prijenosu signala, dobivate stabilnu sliku bez smetnji na 3,2" LCD zaslonu u boji. Baterija ima dugi vijek trajanja do 5 sati u načinu rada s glasovnim upravljanjem.
VB603 monitor za bebe je višejezični.

Otkrijte udobnost i sigurnost monitora za bebe VB603 i uživajte u miru koji uvijek možete pripaziti na svoje dijete. Ovaj pouzdan i svestran monitor za bebe savršen je izbor za moderne roditelje.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.