FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Čitač koda pogreške automobila Bluetooth os DS150e

30,33 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 60,66 €


Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
5 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm8141
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude


6 komada podmetača tekstilnih ploča: Podloške za tekstilne ploče štite vaš stol prilikom objedovanja ili posluživanja hrane. Njihov mekani i debeli materijal štiti stol od ogrebotina i topline koje mogu biti uzrokovane vrućim posuđem ili tanjurima. Ove tekstilne podloške lako se čiste i mogu se strojno oprati.

6 komada podmetača: Podmetači su izvrsni za zaštitu stola od kondenzacije uzrokovane hladnim pićima ili toplim napitcima. Ove praktične podloške upijaju vlagu iz pića i sprječavaju vlaženje ili razmazivanje površine stola.

6 žlica noževa, držači vilica: Držači žlice, noža i vilice nude praktično rješenje za održavanje pribora za jelo urednim na stolu. Dakle, oni ne samo da održavaju stol čistim, već i daju elegantan i uredan izgled tijekom obroka.

Laxllent perilica posuđa nije samo korisna i funkcionalna, već ima i poseban dizajn koji stvara ugodnu atmosferu na stolu za blagovanje. Materijal seta je kvalitetan i izdržljiv, tako da ćete uživati u njegovom korištenju dugi niz godina.
Idealan je izbor za svaku prigodu, bilo da se radi o obiteljskoj večeri, okupljanju prijatelja, svečanom obroku ili čak svakodnevnoj upotrebi. Laxllent podmetač za posuđe također može biti izvrstan dar za obitelj ili prijatelje koji cijene posebnu atmosferu i stil prehrane kod kuće.

Ovaj visokokvalitetni set za podmetanje posuđa elegantan je i praktičan za one koji obraćaju pozornost na detalje i vole se okružiti elegantnim dodacima u svom domu. Podiže stolnu kulturu na novu razinu i zajamčeno će pridonijeti ugodnijem obroku.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.