FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
16 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Poštovani poslovni partneri,

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam ekskluzivne ponude na originalnim Amazon paletama!

- Naš asortiman uključuje i 16 i 32 palete, koje uključuju impresivan asortiman visokokvalitetnih predmeta. U ovim paletama pronaći ćete proizvode renomiranih marki kao što su Apple, Samsung, Sony, Bosch, Einhell, WMF, JBL, Delonghi, Roborock i mnogi drugi poznati proizvođači.

- Veliku važnost pridajemo činjenici da od nas ne morate kupovati "slijepo". Umjesto toga, dobit ćete detaljne popise na temelju kojih možete odabrati. tako da možete napraviti svoj izbor u skladu sa svojim potrebama i zahtjevima.

- Želimo naglasiti da su naše ponude vraćena roba koju su kupci vratili iz različitih razloga. Ne testiramo naše proizvode!!

- Naše palete nude prosječnu cijenu u rasponu od 4 do 7 eura po artiklu, što vam omogućuje nabavu visokokvalitetne robe na izuzetno isplativ način.

- Vaše palete bit će isporučene putem pouzdanog pružatelja usluga otpreme Courierheld. Naša skladišta strateški su smještena u Njemačkoj, Španjolskoj i Poljskoj kako bi se osigurala nesmetana i pravovremena isporuka.

-Želimo istaknuti da je naša ponuda namijenjena isključivo poslovnim korisnicima (B2B) i stoga ne možemo ponuditi nikakva jamstva ili isplate.
- Privatne zainteresirane strane koje žele iskoristiti ovu ponudu izričito pristaju na uvjete i odredbe za poslovne korisnike.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.