FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Aluminijska folijska traka samo krovna vodootporna izolacijska traka

15,25 € /komad cijena bez PDV
Prema dogovoru

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
15 komada
Država
Australija
Robna grupa
Nova  
SKU:
PS-15025BT
Zadnje ažurirano
prije 9 mjeseci

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

ZNAČAJKAMA
>Brand: Glavna rješenja
>Built to Last
>Prestani materijal kvalitete
>Easy pridržavanje
>Good otpornost na suze
>Flawless završna obrada

SPECIFIKACIJE
>Dhezivno: Akril
>Materijal: Aluminijska folija +Ljepilo +papir
>Dhezivni tip: Aktivirana voda, vruće topljenje
>Feature: Vodootporna
>Adhezivna strana: jednostrana
>Temperatura:-40 ~ +120 °C
>Dostupan veličine: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PAKET UKLJUČUJE
Prema narudžbi

O PROIZVODU
Prestanite se boriti s neurednom, nepouzdanom i glomaznom ljepljivom trakom. Prime Solutions aluminijska folijska traka nova je, moderna alternativa za kućnu i profesionalnu uporabu. Naša aluminijska folijska traka jača je od ljepljive trake, lakša za upotrebu i pouzdanija za sve vaše potrebe za lijepljenjem. Može se koristiti na gotovo svemu - od brtvenih kutija do montažnih plakata do pričvršćivanja cijevi uređaja. Savršen je za projekte u pokretu koje treba brzo popraviti.

>Prime Solutions aluminijska folijska traka je lagana, jednostavna za upotrebu aluminijska folijska traka koja se može samo rezati i poderati. Pruža vam najbolju vrijednost za vaš novac jer se lako može ponovno koristiti u nekoliko projekata umjesto da puno trošite na trake za jednokratnu upotrebu. Ne nanosi nikakvu štetu bilo kojoj površini, ali se istodobno učinkovito lijepi za sebe ili svoju okolinu.

> Aluminijske folijske trake koriste se na šavovima i spojevima od stakloplastike i aluminijske kanalne ploče. Obloženi ljepilom osjetljivim na pritisak na bazi gume, pružaju izvrsnu barijeru za paru i u skladu su s nepravilnim površinama. Aluminijska folijska traka može se koristiti za zaštitu i pokrivanje toplinske izolacije. Štoviše, Spreman je za upotrebu.
>Ugravanje izolacije oko svakog kanala, omogućujući da se podloga parne brane okrene prema van. Pažljivo zatvorite svaki šav folijskom trakom. Nastavite duž duljine svakog kanala, osiguravajući da je svaka rola izolacije sigurno zalijepljena za susjednu traku izolacije.
> Aluminijske folijske trake su polimerno presvučene i savršene su za premazivanje električnih kabela. Trake se također mogu koristiti za instrumente za omatanje, izolacijske kabele i bilo koji drugi električni materijal osjetljiv na temperaturu.
>Prime Solutions aluminijska folijska traka izdržljiv je, izdržljiv i pouzdan proizvod koji se neće oguliti ili rastrgati. Za razliku od drugih traka na tržištu, ova traka neće ostaviti ostatke i može se ukloniti bez ostavljanja ljepljivih ostataka. Traka je dobar izbor kada trebate zapečatiti i zaštititi.
> Aluminijska folijska traka pruža reflektirajući sloj na osjetljivim i osjetljivim površinama, štiteći ih od visokih temperatura, ultraljubičastog i infracrvenog svjetla, kao i vlage i određenih kemikalija. Podloga od sintetičkog gumenog ljepila nije reaktivna, tako da je možete nanijeti na bilo koju površinu.

NAPOMENA: Ovaj će predmet biti isporučen iz Australije s australskom ekspresnom dostavnom službom. **Tijekom normalnog rada logističkih/kurirskih usluga (isključujući bilo kakve poremećaje ili zagušenja), rok isporuke je oko 3-6 radnih dana za adrese u većim gradovima, gradovima i urbanim naseljima. Može doći do dodatnog kašnjenja od nekoliko radnih dana za ruralne adrese.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.