FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
24 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Zadovoljstvo nam je ponuditi vam zelene košarkaške hlačice marke Adidas Ekit po iznimnoj cijeni od po 10 € svaki. Ovo je likvidacija dionica, što znači da dobivate sjajne stope za ovaj kvalitetan artikl.

Košarkaške hlačice Adidas Ekit dizajnirane su kako bi pružile optimalnu udobnost igračima. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, jaki su i lagani, što omogućuje veliku slobodu kretanja na terenu. Njihov svijetlozeleni dizajn donosi dodatni dašak stila vašoj košarkaškoj odjeći.

Iskoristite ovu iznimnu ponudu za opremanje košarkaškog tima ili obnovu vlastite sportske garderobe. Košarkaške hlačice Adidas Ekit dostupne su u različitim veličinama, pogledajte vodič za veličinu kako biste odabrali onaj koji vam najviše odgovara.

Ne propustite ovu priliku da nabavite kvalitetne košarkaške hlačice po nenadmašnoj cijeni. Naručite odmah i uživajte u brzoj i pouzdanoj isporuci. Ako imate bilo kakvih pitanja ili zahtjeva za dodatne informacije, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Stojimo vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli u vašem izboru.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.