FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

A2 vrh uha 3 5 mm sredstvo za čišćenje ušiju i endoskop 6 LED dioda

10,09 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
10 komada
Dostupna količina
33 komada
Država
Mađarska
Robna grupa
Nova  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Zadnje ažurirano
prije 4 dana

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

1080P HD bežični otoskop Alat za uklanjanje ušnog voska s digitalnim eardoscope svjetlom, vrlo jednostavan i siguran za upotrebu, pomaže vam provjeriti uši, usta, nos ili druge dijelove tijela bilo kada i bilo gdje.
3,5 mm sigurna i stalna temperatura: Pomoću ovog inovativnog endoskopa uha možete lako ukloniti ušni vosak ili pregledati infekcije uha. Pruža sliku visoke rezolucije, omogućujući vam vrlo precizan pregled ušnog kanala i bubnjića. Ovaj endoskop uha od 3,5 mm pogodan je i za odrasle i za djecu. Ne brinite hoće li biti vruće ili hladno, ugrađeni sustav će ga regulirati na stalnoj temperaturi.

Vodootporan i punjiv USB dizajn: IP67 vodootporni endoskop za uši, prikladniji za odrasle, djecu i kućne ljubimce. Pogodno za svakodnevno čišćenje, lako se čisti vodom ili briše alkoholom, jednostavno i praktično! Ovaj endoskopski otoskop praktičan je za svakodnevno praćenje ušiju, nosa, usta, grla i drugih zdravstvenih problema. Možete se pobrinuti za zdravlje svoje obitelji ili prijatelja, pa čak i svojih kućnih ljubimaca.

Nezamjenjiv kućanski alat: ako osjećate svrbež ili nelagodu u ušima, lako možete provjeriti uho na upalu endoskopom uha. Opremljen je punjivom baterijom od 350 mAh za dugo radno vrijeme, laganom i jednostavnom za nošenje.

Izrađen od medicinskog računala + silikonskog materijala, organske kvalitete, mekan, a silikonski zaštitni čep može se prilagoditi različitim ušima. Uz odgovarajući kut nagiba, koji ne samo da učinkovito čisti ušni vosak, već i ne grebe ušni kanal. Uklapa se u dubinu ušnog kanala, koji može zaštititi naš ušni kanal i bubnjić od ozljeda.

Značajke:1. Iznimno ravna leća od 3,5 mm2. 500W piksela, preosjetljivi senzor3. Bežična WiFi veza, jednostavna za korištenje4. Inovacija Q-elastične kante za uši

Specifikacije:

Promjer lana: 4,5 mm.
Žarišna duljina: 1,5-2 cm.
Pikseli: 5,0 MP
Rezolucija: 1080P
Senzor slike: COMS
Broj sličica u sekundi: 30 sličica u sekundi
Temperatura okoline: -10~50°C.
Senzor gravitacije: 4 osi
Izvor svjetlosti: 6 x LED dioda (5 x bijelo svjetlo, 1 x plavo svjetlo)
Kapacitet baterije: 250 mAh.
Punjenje od Ti Icha: 90 minuta
Radno vrijeme: 90 minuta.
Vrijeme pripravnosti: 120 dana
Vodootpornost: (samo leća!)
Kompatibilni uređaji: većina Android i iOS pametnih telefona i tableta (ne podržava gledanje na računalu).

Paket uključuje:
1 x otoskop.5 x čep za uši.5 x pamučni bris3 x bris za ljuštenje.5 x bris alkohola.1 x utikač za zaštitu ušnih kanala.1 x USB podatkovni kabel.1 x Korisnički priručnik (engleski jezik nije zajamčen).1 x kutija za pohranu.

Napomena: Provjerite okolinu prije nego što je upotrijebite. Ne koristite proizvod u okruženju u kojem netko trči kako bi izbjegao izbočine. Ovaj proizvod se ne preporučuje djeci mlađoj od 3 godine.

Jednostavno povezivanje i brz rad: preuzmite aplikaciju u samo 4 koraka i instalirajte je na svoj uređaj. Povežite WiFi u postavkama telefona. Otvorite aplikaciju i videozapis uživo prikazat će se na zaslonu. Endoskop uha 1080P možete staviti u držač radi lakšeg pregleda. Spremite slike zrcala.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.