FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
23 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

500 NFC naljepnica veličine 25 mm s NTAG213 čipom i jakim 3M ljepilom

145,00 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1 komada
Dostupna količina
bez limita
Država
Slovenija
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Google - Amazon - 3M
SKU:
1606
TARIC:
8523520000
EAN:
1606
Zadnje ažurirano
prije 1 mjesec

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Tražite li NFC naljepnicu koja može otvoriti URL i video veze, pokrenuti navigaciju do vaše odredišne adrese, pohraniti neke podatke ili čak pokrenuti druge NFC aktivnosti?

Tanke, prozirne NFC naljepnice s NTAG213 čipom jedna su od najpopularnijih vrsta NFC naljepnica, a mogu se koristiti na papiru, plastici, staklu, drvu ili drugim nemetalnim podlogama.

Mogu se koristiti u marketinške svrhe, identifikaciju proizvoda ili osobnu upotrebu s raznim besplatnim NFC aplikacijama za mobilne telefone.

Ove NFC naljepnice su vrlo tanke i imaju promjer od 25 mm koji osigurava brz i pouzdan rad.

Ugrađeni NFC čip je poznati NXP čip NTAG213, koji radi na frekvenciji od 13,56 MHz i radi prema PROTOKOLU ISO 14443. Sadrži jedinstveni ID broj (UID) dug 7 bajtova i memoriju od 144 bajta.

Kodiranje NFC čipova vrlo je jednostavno i to se može učiniti s besplatnim NFC aplikacijama za NFC telefone ili s ACR1252U koderom i softverom za stolna računala.

Dobrodošli ste kupiti bijele, neprogramirane NFC naljepnice s dionica ili nam poslati upit za tiskane NFC naljepnice s logotipom vaše tvrtke, promotivnim sadržajem, identifikacijskim brojevima itd.

Ako su vam potrebne velike količine kodiranih NFC čipova, lakše je napraviti kodiranje čipova tijekom proizvodnog procesa.

NFC naljepnice postaju široko korištene u promotivne svrhe, identifikaciju proizvoda i za osobnu upotrebu.

NFC naljepnice u promotivne svrhe

Ako zalijepite NFC naljepnice iza plakata, one ga čine interaktivnim. Kada korisnik skenira određeni dio postera, naljepnica će otvoriti programiranu URL adresu na korisničkom telefonu i korisnik će dobiti pristup dodatnom sadržaju prezentacije na svom telefonu.

Na isti plakat možete postaviti više NFC naljepnica, a različiti dijelovi plakata pokrenut će različite radnje. Ta se područja mogu objasniti i označiti na ispisanoj strani plakata tekstom poziva na akciju poput "Dodirnite ovdje za video prezentaciju", "Skenirajte ovdje za naručivanje proizvoda", "Skenirajte oznaku za tehničke detalje" itd.

S takvim interaktivnim plakatom možete:

- voditi kupca na svoj YouTube ili druge video prezentacije,
- pokrenuti navigaciju na svoju adresu,
- otvoriti URL vezu s dodatnim promotivnim sadržajem
- prikazati podatke o proizvodu kao tekst na klijentskom mobilnom telefonu (ID proizvoda, datum kupnje, jamstvo itd.)
- otvoriti mobilnu aplikaciju ili vezu za preuzimanje na Google Play ili neki drugi App Store
- automatski birajte telefonski broj ili otvorite unaprijed napisani SMS
- prijaviti lokaciju (Zemljopisna širina i dužina)
- otvoriti Street View na određenim koordinatama
- dodajte svoje podatke za kontakt na telefon klijenta
- konfigurirati Wi-Fi mrežu ili Bluetooth vezu
- dodati vezu na društvenu mrežu
- potražite proizvod s određenom platformom (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube itd.)
- dodajte Bitcoin adresu za donacije ili druga plaćanja
- ili jednostavno upotrijebite ID čipa za pokretanje nekih prilagođenih radnji.

To su standardne NFC značajke, a pokrenuti ih je dovoljno jednostavno skeniranje. Poseban NFC softver na korisničkim telefonima nije potreban.

Najčešće značajke poput otvaranja URL-a, biranja broja itd., Dobro funkcioniraju čak i na različitim platformama poput Androida i iPhonea. Neke značajke poput navigacije mogu biti povezane s određenom Android aplikacijom i ne rade isto na iPhoneu. Ujedinjenje naredbi između proizvođača još uvijek traje i razvija se.

Programirani čip može se zaključati lozinkom, a čip ne mogu unaprijed programirati drugi neovlašteni korisnici. Vrijeme zadržavanja podataka za ove čipove je 10 godina.

NFC naljepnice za identifikaciju proizvoda

NFC naljepnice često se koriste za identifikaciju proizvoda. Prikladni su za upotrebu na proizvodima koji su izrađeni od nemetalnih materijala, dovoljno su veliki da nose NFC naljepnice i koštaju mnogo više od naljepnice.

Budući da NFC čipovi rade u rasponu blizine do 5 cm, naljepnica mora biti pravilno ugrađena u proizvod.

Čip NTAG213 sadrži jedinstveni ID broj duljine 7 bajtova koji se može koristiti kao ID broj proizvoda i ima memoriju od 144 bajta koja nam omogućuje pohranu 136 znakova podataka poput:

"ID: FRE123456789DE; Prod_Date:12.3.2021.; Lot_No.:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-A3-45-23-FE-67-54; Service_Date:12.9.2021;; Stanje: U redu"

Prilikom pisanja prilagođenih podataka na NFC čip možete koristiti prilagođeni ključ i sadržaj će biti skriven od neovlaštenih korisnika.

NFC čipovi mogu se koristiti i za dokaz o vlasništvu nad sportskom opremom. Proizvođač može koristiti ID čip u svrhu proizvodnje i praćenja proizvoda, korisnik može pohraniti i zaključati podatke o vlasništvu kao što su:

"Ovaj windsurf pripada Johnu Deepu, ulica Pike 2803, San Diego, Kalifornija, 92123, SAD. Ako se pronađe, nazovite +1 858-597-5073"

ID čipa uvijek je lako čitljiv s mnogim NFC aplikacijama i vidljiv je javnosti. ID se obično koristi kao identifikator koji povezuje proizvod


Prilozi
Preuzmi datoteku technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.