WEEKEND SALE
-25%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Opis ponude

Imamo ograničen broj od ovih samo 8 kutija od 10 maski

-Vlasnički 3M™ ventil za hlađenje protoka™ pomaže da korisnik ostane hladan
-Jastuk od nosne pjene
-Podesivi nosclip pomaže u pružanju prilagođene i sigurne brtve
-Napredni elektrostatski mediji dizajnirani su za jednostavnost disanja
-Kompatibilan s raznim zaštitnim naočalama i zaštitom od sluha

Ovaj jednokratni respirator N95 čestica s 3M™ ventilom za hlađenje™ pomaže u pružanju ugodne, pouzdane respiratorne zaštite radnika od određenih čestica koje se ne temelje na ulju. Idealno za vruće / prašnjave radne postavke ili duga razdoblja trošenja.

Lagani, jednokratni respirator za prašinu od čestica N95 dizajniran je kako bi pomogao u pružanju kvalitetne, pouzdane zaštite dišnog sustava radnika. 3M koristi razne inovativne značajke koje će vam pomoći da zadovoljite svoje potrebe za zaštitom dišnog sustava i udobnošću. Respirator uključuje 3M-ovu vlasničku tehnologiju s naprednim elektrostatski nabijenim filtrom od mikrovlakana. Vlasnički 3M™ ventil za izdisanje hladnog protoka™ smanjuje nakupljanje topline unutar respiratora kako bi korisniku bilo ugodnije. Njegov podesivi nosni prsluk i pjena za nos u jastuku pomažu u pružanju prilagođene i sigurne brtve. Te značajke pomažu u promicanju većeg prihvaćanja radnika i mogu pomoći u povećanju vremena trošenja. • N95 odobreni filtarski respirator za lebdeće čestice za lice • 3M™ ventil za izdisanje hladnog protoka™ • Kompatibilan s raznim zaštitnim naočalama i zaštitom sluha. • Podesivi nosni prsluk pomaže u pružanju prilagođene i sigurne brtve • Dizajn dva remena s spojenim dvosmjernim nastavkom pomaže u osiguravanju sigurnog prianjanja. • Predložene primjene: Brušenje, brušenje, čišćenje, pakiranje i druge prašnjave operacije.

https://www.3m.com/3M/en_US/company-us/all-3m-products/~/3M-Particulate-Respirator-8210V-N95-80-EA-Case/?N=5002385+3294752926&rt=rud



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.