FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
7 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Osram T8 36W / 640 LUMILUX Hladne bijele G13 cjevaste žarulje - puna paleta od 1250 jedinica

0,59 € /komad cijena bez PDV

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
1250 komada
Dostupna količina
32000 komada
Država
Latvija
Robna grupa
Nova  
Brendovi
Osram
Vrijeme dostave
14 dana
Zadnje ažurirano
prije 4 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Otkrijte učinkovitost i kvalitetu Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White žarulje, sada dostupne u punoj količini palete od 1250 jedinica. Dizajnirane za komercijalnu i industrijsku uporabu, ove cjevaste žarulje pružaju svježe, hladno bijelo svjetlo pri temperaturi boje od 4000K.

Svaka žarulja ima standardnu G13 utičnicu i duljine 590 mm, što ih čini prikladnim za niz rasvjetnih tijela. Kao proizvod Osrama, uglednog proizvođača u industriji rasvjete, možete očekivati dosljedne performanse i trajnost od obitelji LUMILUX.

S ukupnom raspoloživom količinom od 32.000 jedinica, opremljeni smo za učinkovito rukovanje veleprodajnim narudžbama. Bez obzira na to opskrbljujete li se velikim instalacijama ili stalnim potrebama održavanja, naš je inventar spreman udovoljiti vašim zahtjevima.

Procijenjeno vrijeme isporuke obično traje 1 tjedan za većinu europskih zemalja, iako to može varirati. Cilj nam je pružiti nesmetan i praktičan postupak isporuke prilagođen specifičnim potrebama vaše lokacije.

Za sve upite u vezi s opcijama plaćanja, naš tim je u stanju pripravnosti da vam pomogne. Nastojimo da proces transakcije bude što jednostavniji, osiguravajući da se možete usredotočiti na kvalitetna rješenja rasvjete koja tražite.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.