FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 godinu REGISTRACIJA i OBNOVA
promocije se ne mogu kombinirati
20 Broj preostalih paketa

Najbolje stock ponude iz 150 zemalja

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika

Ponude jeftinije i do 90% početne cijene

Izravan kontakt s preprodavačima i veletrgovcima

Moso trake od bambusa duge 160 CM različitih veličina za DIY obuku izrađivača kanua i štapova itd. Veleprodajne količine

od 5,00 € /komad cijena bez PDV

Preporučena maloprodajna cijena: 25,00 €

Prema dogovoru
10,00 € od 1 do 20 komada
8,00 € od 40 do 80 komada
5,00 € od 160 do 320 komada

Status
Ponuda nije više aktualna
Minimalna narudžba
100 komada
Dostupna količina
3000 komada
Država
Kina
Robna grupa
Nova  
Vrijeme dostave
30 dana
SKU:
BSF202011
Zadnje ažurirano
prije 3 tjedna

Aktualne ponude iz ove kategorije
Opis ponude

Moso trake od bambusa od 63"/160 cm dolaze u dvije veličine: 5,0 x 160 cm i 4,0 x 160 cm, s debljinom od 0,7-1,0 cm. (mogu se izraditi do 2 metra duljine) Ove bambusove trake debelih stijenki prikladne su za razni DIY projekti, uključujući kanue, lukove, štapove, vrata, prozore, okvire za fotografije i okvire za čamce. Podvrgavaju se visokotemperaturnoj sterilizaciji i prethodno suše, čime se osigurava trajnost i kvaliteta bez štetočina. Iako nisu ravni iznutra, mogu se polirani kako bi se postigla ravna unutarnja površina.Savitljivi su i mogu se saviti u poluokrugli oblik nakon pravilnog zagrijavanja.
Najvažnije je da kupnjom i prodajom bilo kojeg od mojih proizvoda možete jednostavno formirati organski ciklus vlastitog poslovanja i generirati dugotrajan, stabilan i rastući novčani tok, čineći vrijednost konačnog proizvoda najmanje 5- 10 puta veći.
Zbog različite širine i dužine cijene su različite. Navedena cijena je za širinu 4 cm. Ako trebate kupiti različite širine i duljine, kontaktirajte me.
Vrijeme obrade: 4-5 dana.
Vrijeme isporuke: Otprilike 2-4 tjedna ili više putem kineske pošte zrakoplovom, velike narudžbe bit će otpremljene morem/vlakom, što obično traje oko 5-8 tjedana.
Vozarina se obračunava na temelju težine i volumena, ekspresnom poštom i zračnim prijevozom. Ako prelazi 20 kilograma, bit će otpremljen morem ili željeznicom. To je usluga od vrata do vrata s brojem za praćenje, što je zgodno za praćenje na mreži u bilo koje vrijeme. Prilagođeni zahtjevi su dobrodošli.



Besplatni newsletter

Svaki dan obavijesti o novim proizvodima i novostima u servisu Merkandi.